Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Mnie też to jest obojętne a z tego co Tommy mówił to tam jest inna bajka niż tam gdzie my byliśmy. Dla mnie ważne jest tylko to czy zdążę do tego czasu coś porobić. Jeśli wszystko wypali to się uda:)
rzucam propozycję przejechania się na hamownię bo kilku z nasz wzmocniło Swoje nismo i można by to sprawdzić i są dwie opcję to co zawsze WSTR albo można się kawałek dalej przejechać ale i bonzo będzie mógł normalnie wjechać np. tu http://www.youtube.com/watch?v=RonnrYvlvG8
Ja pewnie nie dam rady zrobić wszystkiego co zaplanowałem więc pewnie z hamowania autka odpadam. Chyba, że uda mi się zrobić cały wydech to wtedy pomyślę. Ale na razie są na to marne szanse. Ale może podjadę potowarzyszyć na hamospocie.
wolę bliżej i w to samo miejsce (ze względu na powtarzalność pomiarów), ale dostosuję się do większości. Wałki od DSa są, może jeszcze do tego czasu stożek wleci, chętnie więc nałożę kolejny wykres na moje poprzednie.
Kejk, no tylko można też pojechać tam i sprawdzić czy pomiary bębą porównywalne oraz jakby bonzo chciał zmierzyć swoją zabawkę to też na rolkach a nie na trasie
spoko - jestem za, a nawet przeciw
Po przestudiowaniu ich strony - podoba mi się.
Tam gdzie będzie chciała większość, tam i ja spróbuję się dokulać.
Jeno prawdopodobieństwo ze względu na ciągłe braki czasu to - Poznań:Pleszew=80%:20%
to coś mi się wydaje że w tym miesiącu nie damy chyba dojechać większą ekipą na tą hamownie no chyba że w 3 może 4 auta chcecie to ja jestem cały czas na tak