Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
siema boys & girls potrzebowałbym tylnią lampę do primery p10 zewnętrzna prawa bo moja mi sie stłukła poprostu nie widziłaem duzego białego autobusu w nocy jak cofałem jakos mi musiał wyskoczyć z krzaków i sie zbiło jak co todajcie znac pozdrawiam
Witam ... czy jesteście w stanie polecić mi jakiego elektryka ... co by mi sprawdził sondy lambda ... mam wrażenie, że coś nie tak jest bo pali mi jak smok .. pisze tutaj bo najlepiej zeby był z poznania...lub bliskiej okolicy ...
Ja byłem u elektromechanika na ul. Naramowickiej 86 ( za Hawelańską jak jedziesz od strony centrum). Byłem zadowolony. Tel 501-461-502. Jak chcesz to tam zajrzyj.
Chciałbym poinformować że jest możliwość zakupu bluz i T-shirtów klubowych, więcej info ->> viewtopic.php?t=7996
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Wielkimi krokami zbliża się termin końca wpłat za zlot Ogólnopolski oraz rezerwacji domków. Pamiętajcie, że wpłata w terminie zapewnia Wam gadżety, a nam jako organizatorom ułatwia planowanie wydatków
Witam Jestem nowym posiadaczem Nissana z Wielkopolski i był bym chętny na to spotkanie 25.03. Pogadać i poznać wielbicieli Japońskiej marki.... Jak bym mógł prosić o dokładniejsze informacje co do tego spotkania....
Pozdrawiam
Czyli rozumiem że spotykamy się w Czerwonaku o godz 15.00???
Moje pytanie jeszcze czy na spotkaniu jest jakas możliwość zdiagnozowania P11 z 14 pinowym gniazdem????
metiu997 pisze:Czyli rozumiem że spotykamy się w Czerwonaku o godz 15.00???
Moje pytanie jeszcze czy na spotkaniu jest jakas możliwość zdiagnozowania P11 z 14 pinowym gniazdem????
tak dobrze rozumiesz spotykamy się w Czerwonaku a czy będzie możliwość zdiagnozowania autka to zależy czy Wolfshade dojedzie i weźmie kompa ze sobą
Witam całą grupę Wielkopolską Od kilku dni posiadam bardzo zacny model Nissana (całkiem dobrze znany na forum) i z wielką chęcią zacznę się udzielać w życiu towarzyskim tej grupy Także z pewnością się w niedziele pojawię!
TOMMY1981 pisze:Projekt Marzanny to jest Doda praca domowa
hehe ale ja wam nie zabraniam robić bo mi się te odpowiednie koszulki kończą
genonef pisze:Witam całą grupę Wielkopolską Od kilku dni posiadam bardzo zacny model Nissana (całkiem dobrze znany na forum) i z wielką chęcią zacznę się udzielać w życiu towarzyskim tej grupy Także z pewnością się w niedziele pojawię!