jak jedziesz od Mosiny na Śrem a w planach jest o 12:00 wielkie ognisko na którym ma być sporo NISSANÓW ogólnie same patrole po ognisku patrole udają się do Piotrowa na żwirownie tam mają mieć trasę ułożoną i pewnie będzie można z nimi pojeździć no i oczywiście będzie puszka do której można wrzucać kasę a o 16:00 ma być jakiś koncert ale nie wiem kto gra więc chętnych zapraszam ja będę na pewno reprezentował nasz klubsłoma79 pisze:No i gdzie jest Brodnica Śremska???
WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
z NISSANEM od 2006r.
GTI "jedyna taka" sprzedana
tak mi Bartas powiedzial dokladnie nie wiem jak ten teren tam teraz wyglada bo z tego co kojarze to juz od paru ladnych lat nic tam sie nie dzieje a nawet slyszalem ze to zasypuja... na pewno trasy sa jakos wczesniej ustalene i sprawdzane ale Ty to pewnie wiesz lepiej ode mnie bo ja nigdy nie mialem ojazji uczestniczyc w takich rajdach;-) Bartas mowil w sylwka ze on trasy robil:-D
z NISSANEM od 2006r.
my wstępnie tez byśmy się pojawili w Brodnicy. Napisz o której tam będziecie i gdzie dokładnie w tej Brodnicy. jak masz może jakiś plan imprezy to też podaj bo nie wiem czy mam primere umyć czy udawać ma patrola
Fale się dzwonne przesypują w mroku...
TTI TCB-881 + TTI 145
1. Primerka WP11 1.6 16V 98' kod: 55 102,7 [KM] 142,9 [Nm]
2. Micrusia K11 1.0 16V 94'
TTI TCB-881 + TTI 145
1. Primerka WP11 1.6 16V 98' kod: 55 102,7 [KM] 142,9 [Nm]
2. Micrusia K11 1.0 16V 94'
nic więcej nie wiem co będzie raczej za wiele się tam dziać nie będzie bo to przecież mała wioska o której będę to sam nie wiem... wszystko się okaże jutro jak mi droga pójdzie a wszystko ma być przed urzędem gminy czyli za przystankiem na tym ostrym zakręcie w lewo
z NISSANEM od 2006r.
- renegade1982
- stały bywalec
- Kontakt:
Witam kolegów i koleżanki!
Ja jestem chętny na sobotę lecz jestem na robocie. Czy zdołam dotrzeć - wątpliwe (ale mam nadzieję, że tak).
Jeszcze mam mały problem - może koledzy coś podpowiedzą? Wyskoczył mi napis SERVICE ENGINE SOON. Pojechałem do kolegi, podłączył oryginalny sprzęt pod OBDII i pokazało błąd P1446. Skasował go i po 3 dniach znów mi świeci SERVICE...Samochód sprawuję się bez zmian - co jest grane? Czy ktoś może rozjaśnić mój umysł?
Dziękuję i pozd.
Ja jestem chętny na sobotę lecz jestem na robocie. Czy zdołam dotrzeć - wątpliwe (ale mam nadzieję, że tak).
Jeszcze mam mały problem - może koledzy coś podpowiedzą? Wyskoczył mi napis SERVICE ENGINE SOON. Pojechałem do kolegi, podłączył oryginalny sprzęt pod OBDII i pokazało błąd P1446. Skasował go i po 3 dniach znów mi świeci SERVICE...Samochód sprawuję się bez zmian - co jest grane? Czy ktoś może rozjaśnić mój umysł?
Dziękuję i pozd.
Witam.
Paliwo zawsze tankuje na markowych stacjach. Przegląd raczej też nie, dlatego że czas zbliżającego się przeglądu został wyzerowany z pozycji ogólnodostępnego panela przy komputerze pokładowym a poza tym ewidentnie podłączony komputer diagnostyczny wskazuje na błąd P1446. Pierwszy raz mi się to zdarzyło.
Pozd.
Paliwo zawsze tankuje na markowych stacjach. Przegląd raczej też nie, dlatego że czas zbliżającego się przeglądu został wyzerowany z pozycji ogólnodostępnego panela przy komputerze pokładowym a poza tym ewidentnie podłączony komputer diagnostyczny wskazuje na błąd P1446. Pierwszy raz mi się to zdarzyło.
Pozd.
ja też planuję dojechać o ile nie będę musiał siedzieć w robocie...wtedy to się zobaczy /
Mój GT Top Sport VVL N1: viewtopic.php?t=2033