Nissanmaniaku! Prosimy o nieblokowanie reklam!    

Utrzymujemy nasze forum z małych reklam pojawiających się między postami.

Prosimy o wyłączenie blokowania reklam na naszym forum.

Dziękujemy!

Kilka pytan

Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol

Awatar użytkownika
homik123456
fanatyk nissana

Kilka pytan

Post autor: homik123456 » 2011-06-04, 20:52

A mianowicie chcial bym sie dowiedziec co to moze byc za precik z podlaczonym kabelkiem ktory idzie w okolice calej tej wentylacji za schowkiem. Bo dzis jak szukalem centralki to sie natknalem na to jak sobie lezalo za konsola srodkowa.

Obrazek

Nastepna rzecz to co to moze byc za wtyczka i co w nia sie podlancza, bo tez byla z tylu koinsoli srodkowej, lezala tam.

Obrazek

No i juz ostatnia rzecz. Nad schowkiem znalalzem taka wtyczke i oprawke na zarowke.
Oprawka to napewno miala podswietlac schowek ale nie dziala cos. A ta wtyczka to do czego??

Obrazek

Z gory dzieki za informacje i sorki za jakosc zdjec.

[ Dodano: 2011-06-06, 00:56 ]
widze ze niczego sie nie dowiem chyba od was.
Obrazek

Awatar użytkownika
ciapek
fanatyk nissana

Post autor: ciapek » 2011-06-10, 16:17

Po moich oględzinach stwierzam,że to drugie to kostka immobilisera taka sama jak TUTAJ 26 pinów kolory w rozpisce też się zgadzają, no i wygląda tak samo.
Trochę się orientowałem w temacie bo sam z tym immo walczę ponieważ nie mogę odpalić auta.
PS. nie mam pojęcia jak to kure...o obejść domowym sposobem :-/ zostaje mi jedynie ten emulator "immo 8as"

W tym trzecim próbowałeś wsadzić zaróweczke i złączyć na krótko kabelki w kostce żeby sprawdzić czy pali się, może z włączonymi postojówkami się zapali,
pozdro

Awatar użytkownika
homik123456
fanatyk nissana

Post autor: homik123456 » 2011-06-10, 17:52

ciapek, ja imo mam z lewej strony w slupku schowany wiec to chyba jednak nie z tego.
co do tej wtyczki i oprawki to probowalem na wszystkie sposoby ale nic. Wiec podlacze gdzies to do + i zrobie taki wlacznik ze jak otworze schowek zeby sie oswiecalo.
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Eksploatacja pojazdów - porady”