[ Dodano: 2011-05-21, 16:01 ]
Nie mogę coś załącznika wrzucić może teraz... o tak zrobie

http://oi53.tinypic.com/2n249wj.jpg
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
Mechanik od ustawienia zbieżności pierdołaTaxon pisze:Mam problem a właściwie pytanie, co może być przyczyną złego ustawienia kół (pochylenie koła - przód, zbieżność jednostronna - tył) Tak jak w załączniku
Generalnie według wydruku z tyłu pomiary są do przeżycia zwłaszcza jak na nastoletni samochód.Taxon pisze:Mechanik stwierdził że zbieżność z tyłu jest nie regulowana tak jak pochylenie ale to wiedziałem bo reguluje ją podobno wahacz a z tyłu to nie wiem.
Nie koniecznie może to przynieść to poprawę, na pewno wydasz parę złoty.Taxon pisze: Ciekawe czy po zmianie belki z tyłu coś by się poprawiło?
Taxon pisze:Zawieszenie jest orginal nie obniżane w dobrym stanie. No właśnie był dzwon ale nie taki straszny bo belki nie były ruszone tylko pas przedni trocę błotnik maska prawa strona i był u porządnego blacharza...
Najlepiej pojechać do dobrego blacharza, albo kogoś zaufanego żeby dokładnie obejrzał furę.Taxon pisze:Nie robiłem pomiaru do tego to trzeba chyba jakąś aparaturę? Zakładając że nie trzyma punktów to jest to do zrobienia?