Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
[center]Spotykamy się w każdy 2-gi piątek miesiąca na parkingu politechniki przy chrobrego (na dojeździe do biblioteki głównej bliżej chrobrego) lub zimą na najniższym poziomie parkingu Galerii słonecznej w rogu (wjeżdżając od minironda do końca prosto , potem w lewo i do końca prosto)[/center]
[center]Godzina 19.00[/center]
Ostatnio zmieniony 2015-01-27, 23:40 przez TomyDDC, łącznie zmieniany 2 razy.
Z chęcią się z Wami spotkam, ale w pierwszą niedzielę stycznia napewno nie będzie mnie w radomiu.
Pamiętam że 2 lata temu to nawet opłatek klubowy robiliśmy
Grupo Radomska, jadę jutro do Jedlni, to chyba najlepiej wjechać do Radomia i tam na eeee Kozienice?? Jakiś radar działający podobno tam mam po drodze?
Wjeżdzasz do Radomia do ronda i wylatujesz ostatnim zjazdem (mapka w pierwszym poście) i potem lecisz wzdłuż Carrefour i calyczas prosto. Jedne światła, potem drugie i prosto na wiadukt. za wiaduktem jest kolejne rondo i kierujesz się na Kozienice (ostatni zjazd) i jedlnia L po drodze jakies 12km od ronda.
tak, nie da sie nie zauwazyc zaraz za jedlnia letnisko. po lewej stronie.
Aaaa, fotoradary: Tarczyn - do 70km/h i zawsze dzialaja, 4szt. potem przed radomiem juz ale wczoraj stal w strone radomia. on czasem dziala. Potem atrapa kolo carefour i tyle chyba.
Jeśli będziecie na święta w Radomiu to zapraszam na pasterkę motoryzacyjną o 24, jak co roku większość klubów radomskich się spotyka na OBI na wernera. Ja będę więc do zobaczenia:)
a czy to wazne? Jest to spotkanie klubow radomskich wiec kluby radomskie maja spota w tym samym miejscu i czasie, robi sie z tego taki duzy spot. Klubowicze wymieniaja sie pogladami, pokazuja auta, rozmawiaja itp.
a propos tych radarów - wiem że rychło e czas ale ten o którym Tommy pisał to jest pomarańczowy jak kszulka warszawskiego tramwajarza i stoi jadąc do Wawki tuz za Fabryką Zbyszko (to taki zielonyyyyy karton z blachy)
Pozdro dla Tommiego co go znam, osobiście
Radca Prawny, Mediator
z Klubem Nissana od III.MMIX
albo przyjadę jakąś cytrynką, albo vw:). Co do idei po prostu spotkanie pasterkowe fanów motoryzacji, jeśli będzie ślisko to polatamy na jakimś placu itp. do zobaczenia
Jak obyczaj stary każe,
według ojców naszej wiary,
pragnę złożyć Wam życzenia
w dzień Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska,
która świeci nam o zmroku,
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku.
Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam wszystkim spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. Życzy Agusia z Monia
Miło było się spotkać, bardzo fajnie wyszło, poa jednym niemiłym incydentem, ale niektórzy nie czują klimatu... Aut wiele, dużo ryku silnków, kilka spalonych opon i ogólnie ciekawie.
Pozdrawiam wszystkich obecnych i liczę na częstrze spotkania
Nie obrażam się, postaram się żeby zielona micra zawitała, co do mnie... też się postaram, ale nie obiecuję. Co prawda jest tylko jedna sprawa, która może mnie zatrzymać, ale jednak poważna
[ Dodano: 2010-05-17, 10:30 ]
Przypominam o spocie w niedzielę