Łódzka Grupa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
-
- fanatyk nissana
-
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
Nom, przydałoby się coś na deszczowe dni. A ten parking koło kaliskiego byłby dobrym rozwiązaniem 
Nie ma mnie jeszcze w Łodzi, gdzieś za godzine dopiero się będę zwijał, a niecałe 2 h się jedzie

Nie ma mnie jeszcze w Łodzi, gdzieś za godzine dopiero się będę zwijał, a niecałe 2 h się jedzie

P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
Też muszę Nismo wyposażyć w ten cudowny sprzęt.ainkaa pisze:aaaa właśnie wyposażyłam srebrną w CBoby mi głos w tym roku dopisał
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)

Jedź do gościa na ul. Traktorowej praktycznie na terenie stacji Shell, kilka razy u niego byłem i sobię chwalę, pomoże, doradzi a i za dużo kasy nie weźmie.MlodyLDZ pisze:Też muszę Nismo wyposażyć w ten cudowny sprzęt.Właściwie to radio dostałem z autem, tylko "COŚ" z nim nie tak... Wiecie gdzie testują takie radia? Tanio. Muszę się w końcu dowiedzieć co jest z nim nie tak i ile wyniesie naprawa.
p.s. orientowałem się jak wygląda sprawa Viatoli. Jak auto mam na lawecie to nie ma czegoś takiego że poniżej jakiejś wagi nie obejmuje. Nawet jak pustą lawetą będę jechał, to kara jest 3000zł, a jak mam viatol to 40gr z kilometra trzeba z kieszeni wywalić. Opcja zostaje jeszcze bocznymi drogami jechać czyli to co lubimy albo Kamila za kółko wrzucić. Cały czas myślę

- killer2000
- fanatyk nissana
kamil12, Ty ze swoim gabarytem to się do akumulatora możesz przytulić chudzinko 

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"