[ Maxima] Maxima Szalonego
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
I jak Szalony
zrobiłeś tą niską 10

Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
W Klasie street czy drag w końcu śmigał ?
Gratki za Pierwsze miejsce
Gratki za Pierwsze miejsce
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Czyli rwał wnętrze 
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
PASUJE ! VQ30 POWER 
Na hamownię atakuj maszyną, ciekawe czym ona tam dysponuje

Na hamownię atakuj maszyną, ciekawe czym ona tam dysponuje
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Kilka fotek z imprezy 
[center]
By monsterfun at 2012-09-03
PREZENTACJA ANTENY CB by SZALONY

[/center]
I tak oto Szalony zrobił z maxi killera
:

Jeszcze raz dziękuje za udaną impreze
pozdrowionka!
[center]

PREZENTACJA ANTENY CB by SZALONY

[/center]By monsterfun at 2012-09-03
I tak oto Szalony zrobił z maxi killera

Jeszcze raz dziękuje za udaną impreze
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Tico turbo soooooon
Dzięki wszystkim za miłe słowa
Miło, że temat Maxi wrócił chwilowo na górę
Tak jak napisał Ali-En wywalczyłem 1 miejsce w klasie Drag FWD, i w tym przejeździe uzyskałem podobno swój najlepszy czas...... jaki jednak jeszcze nie wiem ale coś około 14,1
Jak usłyszycie na filmikach teksty komentatorów gdy podjeżdżałem na kreskę raczej nie dawały mi otuchy, ale podbijały poziom adrenaliny na wysoki poziom
Ponieważ pojechałem tam powalczyć bardziej o czas, a nie o miejsce nastawiałem się na występ w klasie Drag FWD
Na miejscu mody19933, Yapko oraz jego team potwierdzili, że to dobry wybór i trza iść na całość ..... lepiej dostać lanie od wydmuszek w klasie drag FWD niż w klasie Street - Super Profi Plus FWD gdzie łapało się większość turbo-wozów typu CRX, Civic
Plan był prosty na Zlocie nissanzone było 14,348 .... nie może być gorzej
Pierwszy podjazd na start dogrzanie opon(zero czucia samochodu, bo musiałem kask założyć i ni cholery nie słyszałem silnika i wydechu... wydech niestety miałem w wersji cichej) Na dzień dobry Audi S2-t 400HP, wystartował jak strzała( u mnie reakcja coś około 0.7s więc słabizna) Walczyłem do końca... jednak przy samych fotokomórkach samochód stracił moc ...... droga hamowania za fotokomórkami była krótka więc od razu trzeba było hamować. Przy zmianie biegu samochód zgasł. Odpał ponownie, ledwo co załapał rzuca silnikiem jak burą s.... Afr rzędu 16-18 doczołgałem się do parku maszyn w głowie tysiące myśli( czyżby koniec zabawy, padła pompa, wtryski
) Z jednej strony wkurzony, z drugiej koleś wręczył mi paragonik z czasem ET 14,26
Maska w górę, patrzę a tu wyrwało stożek i przepływkę z dolotu. Poskładałem wszystko ładnie tak żeby już nie spadło i do dzieła.
Kolejne dwa starty w dalszym ciągu słabiutkie wyczucie choinki startowej i kolejne szybkie fury CRX+T wydmuszka oraz Supra 3.0T jedyny plus to już się trochę zacząłem oswajać z kaskiem
CRX świetnie wystartował i uciekł mi na samym początku, natomiast Supra musiała mnie gonić i praktycznie wyprzedził mnie na sam końcu.
Co najgorsze miałem już za sobą, kolejne starcia były z Polo GTI oraz Civiciem
Po podliczeniu wyników okazało się, że wchodzę z 3 pozycji do półfinału. W tym momencie niby z zewnątrz byłem spokojny ale w środku mocno podekscytowany i lekko poddenerwowany. Yapko również na kilka minut przed półfinałami w swojej klasie starał się wyciszyć leżąc na dachu Patrola
W półfinałach trafił mi się Colt 1.8 170HP 860kg który wszedł z 2 miejsca .....komentator zawodów podniósł mi ciśnienie, a to podziałało na mnie jak płachta na byka ... tyle, że tym razem byk wygrał
Wielka radość bo wiedziałem, że mam już pewne 2 miejsce.
W finale spotkałem się Honda Civic z silnikiem H22 która uzyskała w eliminacjach czas ET około 14,2. Jak się okazało podczas rozmowy z sympatycznym kierowcą Hondy, na SSS w Rudnikach robił czasy ET 13,8
Plan na ten wyścig był prosty... wystartować szybciej od rywala, nawet kosztem falstartu. Jak powiedziałem tak zrobiłem czas reakcji w finale podobno 0.1s
To tyle z mojej strony dołączam filmiki i życzę miłego oglądania.
Ogromne podziękowania za miłe towarzystwo dla mody19933, Seboo, Yapko oraz całej wesołej ekipy Yapko Team Miło Was było poznać
Dzięki również za miłe słowa Ali-Enowi oraz Seboo991 za pożyczenie kasku OMP podobno w czerwonym było mi nie do twarzy
Audi S2 vs Maxima
Maxima vs CRX+T
Supra 3.0T vs Maxima
Maxima vs Polo
Maxima vs Polo rewanż
Półfinał Maxima vs Colt
FINAŁ Maxima vs Civic
Miło, że temat Maxi wrócił chwilowo na górę
Tak jak napisał Ali-En wywalczyłem 1 miejsce w klasie Drag FWD, i w tym przejeździe uzyskałem podobno swój najlepszy czas...... jaki jednak jeszcze nie wiem ale coś około 14,1
Jak usłyszycie na filmikach teksty komentatorów gdy podjeżdżałem na kreskę raczej nie dawały mi otuchy, ale podbijały poziom adrenaliny na wysoki poziom
Ponieważ pojechałem tam powalczyć bardziej o czas, a nie o miejsce nastawiałem się na występ w klasie Drag FWD
Na miejscu mody19933, Yapko oraz jego team potwierdzili, że to dobry wybór i trza iść na całość ..... lepiej dostać lanie od wydmuszek w klasie drag FWD niż w klasie Street - Super Profi Plus FWD gdzie łapało się większość turbo-wozów typu CRX, Civic
Plan był prosty na Zlocie nissanzone było 14,348 .... nie może być gorzej
Pierwszy podjazd na start dogrzanie opon(zero czucia samochodu, bo musiałem kask założyć i ni cholery nie słyszałem silnika i wydechu... wydech niestety miałem w wersji cichej) Na dzień dobry Audi S2-t 400HP, wystartował jak strzała( u mnie reakcja coś około 0.7s więc słabizna) Walczyłem do końca... jednak przy samych fotokomórkach samochód stracił moc ...... droga hamowania za fotokomórkami była krótka więc od razu trzeba było hamować. Przy zmianie biegu samochód zgasł. Odpał ponownie, ledwo co załapał rzuca silnikiem jak burą s.... Afr rzędu 16-18 doczołgałem się do parku maszyn w głowie tysiące myśli( czyżby koniec zabawy, padła pompa, wtryski
Maska w górę, patrzę a tu wyrwało stożek i przepływkę z dolotu. Poskładałem wszystko ładnie tak żeby już nie spadło i do dzieła.
Kolejne dwa starty w dalszym ciągu słabiutkie wyczucie choinki startowej i kolejne szybkie fury CRX+T wydmuszka oraz Supra 3.0T jedyny plus to już się trochę zacząłem oswajać z kaskiem
CRX świetnie wystartował i uciekł mi na samym początku, natomiast Supra musiała mnie gonić i praktycznie wyprzedził mnie na sam końcu.
Co najgorsze miałem już za sobą, kolejne starcia były z Polo GTI oraz Civiciem
Po podliczeniu wyników okazało się, że wchodzę z 3 pozycji do półfinału. W tym momencie niby z zewnątrz byłem spokojny ale w środku mocno podekscytowany i lekko poddenerwowany. Yapko również na kilka minut przed półfinałami w swojej klasie starał się wyciszyć leżąc na dachu Patrola
W półfinałach trafił mi się Colt 1.8 170HP 860kg który wszedł z 2 miejsca .....komentator zawodów podniósł mi ciśnienie, a to podziałało na mnie jak płachta na byka ... tyle, że tym razem byk wygrał
W finale spotkałem się Honda Civic z silnikiem H22 która uzyskała w eliminacjach czas ET około 14,2. Jak się okazało podczas rozmowy z sympatycznym kierowcą Hondy, na SSS w Rudnikach robił czasy ET 13,8
Plan na ten wyścig był prosty... wystartować szybciej od rywala, nawet kosztem falstartu. Jak powiedziałem tak zrobiłem czas reakcji w finale podobno 0.1s
To tyle z mojej strony dołączam filmiki i życzę miłego oglądania.
Ogromne podziękowania za miłe towarzystwo dla mody19933, Seboo, Yapko oraz całej wesołej ekipy Yapko Team Miło Was było poznać
Dzięki również za miłe słowa Ali-Enowi oraz Seboo991 za pożyczenie kasku OMP podobno w czerwonym było mi nie do twarzy
Audi S2 vs Maxima
Maxima vs CRX+T
Supra 3.0T vs Maxima
Maxima vs Polo
Maxima vs Polo rewanż
Półfinał Maxima vs Colt
FINAŁ Maxima vs Civic
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
W sumie to ja jestem spokojny człowiek, ale nie da się ukryć, że ciśnienie skoczyło .... Nicka właśnie nie podawałemsergiej pisze:jeszcze raz gratulejszyn szalony ...
"ciekawe czy colt dołoży nissanowi ? "
to zdanie Cie tak rozjuszyło ... czy oni nie wiedzą że szalonego lepiej nie denerwowaća moze nie znaliu Twojego nicka z forum
![]()
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Szalony jeszcze raz graty 
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
Ładnie Maxi podaje , nie ma lipy !
Tutaj trochę o coltolocie jak by kogoś to interesowało http://coltmania.pl/modele-ca0/colt-gti ... 0-980.html z tego co czytałem to stary silnik się poddał i śmigał na silniku z protona 4g93 P .

SPRZEDAM Dwu Tłoczkowe Big Break Kit'y do b13/n14/n15 . Więcej info PW
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Taką hondę pojechać to już jest coś, lekka buda 2,2 pod maską wydmuszka a tu proszę wpierdol od limuzyny hehe 
Szkoda że jeszcze w środku nie miałeś 4rech dmuchanych lalek
Gratki jeszcze raz stary i niech moc będzie z Tobą
Szkoda że jeszcze w środku nie miałeś 4rech dmuchanych lalek
Gratki jeszcze raz stary i niech moc będzie z Tobą
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Gratulacje wyniku,przejazdów i przede wszystkim pudła! Start w finale jak z procy!!
Na bank nie jeden piźdz*elczyk czerpak zwiesił jak zobaczył, jak Maxi objeżdża
inne auta
Szacun!
Na bank nie jeden piźdz*elczyk czerpak zwiesił jak zobaczył, jak Maxi objeżdża
inne auta
Szacun!
-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
- Modzelitto
- fanatyk nissana
Dokładnie to samo miałem Napisać Szalony Gratki wielkie w końcu Maximy pokazały co potrafią teraz już tylko Turbobonzo pisze:"ciekawe czy colt dołoży nissanowi ? " gość jedno życie ma a tak nim szasta
Szalony, gratulacje
Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
Wtedy dyskutowaliśmy chyba o ciśnieniu w oponachSeboo991 pisze:I tak oto Szalony zrobił z maxi killera :
![]()
Mistrzowski ruch był z tym zapisem do Drag ! Tak jak mówiłem, bez turbo wozów lepiej mieć klase
Trzeba się odciąć czasem. Wspólne przeżywanie jest bardzo wspierające. Ja byłem zdenerwowany i Szalony też. Zajebongo wyszedł półfinał, a ludzie to się patrzyli na mnie jak na debila jak się darłem po twojej wygranejSzalony pisze:Po podliczeniu wyników okazało się, że wchodzę z 3 pozycji do półfinału. W tym momencie niby z zewnątrz byłem spokojny ale w środku mocno podekscytowany i lekko poddenerwowany. Yapko również na kilka minut przed półfinałami w swojej klasie starał się wyciszyć leżąc na dachu Patrola
Przeciez się poznaliśmy u Ciebie w domu w Częstochowie jak szukaliśmy półosi, kiedy bylismy w RudnikachSzalony pisze:Yapko oraz całej wesołej ekipy Yapko Team Miło Was było poznać
Nie miałeś nic do stracenia. Wygrałeś ! brawo za odwage i opanowanieSzalony pisze:Plan na ten wyścig był prosty... wystartować szybciej od rywala, nawet kosztem falstartu. Jak powiedziałem tak zrobiłem czas reakcji w finale podobno 0.1s
Sumując : Czarny koń klasy.
Ostatnio zmieniony 2012-09-03, 21:24 przez yapko, łącznie zmieniany 1 raz.
Taki napis powinien sobie pod tablicą walnąćCoobcio pisze:wpierdol od limuzyny
Szacun, fajnie że fura bezawaryjnie (odpukać) daje tyle frajdy! Oby tak dalej
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--