Łódzka Grupa
- 
				ainkaa
No właśnie co z Wami? Sunniak i ja z niepokojem zauważliśmy, że zapał w Was jakoś zanikł, co nas nie ciszy  , mam nadzieję, że to przejściowe i, że grupa powróci do dawnej formy.
, mam nadzieję, że to przejściowe i, że grupa powróci do dawnej formy. 
Co do majówkowego wyjazdu to widzę, że zaintersowanie brak , domyślam się, że chodzi o finanse,a bardziej o ich brak, proponuję zatem normalnego spota dla tych, którzy będą w Łodzi, tzn nienormalnego może rowerki?
, domyślam się, że chodzi o finanse,a bardziej o ich brak, proponuję zatem normalnego spota dla tych, którzy będą w Łodzi, tzn nienormalnego może rowerki? 
No chyba, że nas nie będzie, bo pojedziemy z tatą w "podróż poślubną" w ramach "rocznicy ślubu", która przypada na 11 maja żarcik
 żarcik 
Skopiowane z życia klubowego, może ktoś z Was będzie zaintersowany 

http://www.sss.org.pl/event.php?view=250410

Co do majówkowego wyjazdu to widzę, że zaintersowanie brak
 , domyślam się, że chodzi o finanse,a bardziej o ich brak, proponuję zatem normalnego spota dla tych, którzy będą w Łodzi, tzn nienormalnego może rowerki?
, domyślam się, że chodzi o finanse,a bardziej o ich brak, proponuję zatem normalnego spota dla tych, którzy będą w Łodzi, tzn nienormalnego może rowerki? No chyba, że nas nie będzie, bo pojedziemy z tatą w "podróż poślubną" w ramach "rocznicy ślubu", która przypada na 11 maja
 żarcik
 żarcik 
Skopiowane z życia klubowego, może ktoś z Was będzie zaintersowany

http://www.sss.org.pl/event.php?view=250410
					Ostatnio zmieniony 2010-04-20, 14:08 przez ainkaa, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				ainkaa
Przepraszam, ale chyba nie damy rady .. z tą majówką .. niestety nie będę ściemniał że chodzi o coś innego niż o $$$  

Pozdro

Pozdro
Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
U mnie też bardzo lipnie z pieniążkami, a dokładnie odczuwalny  ich ujemny poziom , jak by więcej ludzi jechało to bym coś wymyślił, ale jakoś nie widzę zaangażowania, a szkoda

Ostatnio zmieniony 2010-04-20, 20:53 przez sunniak1.6sr, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				ainkaa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
- 
				ainkaa
- 
				ainkaa
- 
				ainkaa
Ja się nie bawie na spocie ... tylko ciężko tyram .. w durnym programie magazynowym .. przy butelczynie jakiejś litewskiej gorzały ze słomką ... i jest .. do dupy 

- 
				ainkaa
EE dziś humor lepszy .. jeno .. zmęczony i śpiący jestem ..  A było do d.. bo kilka godzin siedzenia nad programem magazynowym w mojej "kochanej" firmie .. to jest nie lada wyczyn
 A było do d.. bo kilka godzin siedzenia nad programem magazynowym w mojej "kochanej" firmie .. to jest nie lada wyczyn 

A było do d.. bo kilka godzin siedzenia nad programem magazynowym w mojej "kochanej" firmie .. to jest nie lada wyczyn

No nie, nikt tu nie zagląda? czuję sie osamotniona
 No nie, nikt tu nie zagląda? czuję sie osamotniona 

więc RONDO mi nie po drodze
 więc RONDO mi nie po drodze .
.