g-garage ??Okolice lublinaRyba pisze:Jeśli można wiedzieć gdzie znajduje się to miejsce które jest na zdjęciach

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
g-garage ??Okolice lublinaRyba pisze:Jeśli można wiedzieć gdzie znajduje się to miejsce które jest na zdjęciach
adapterek na hamulce czy zacisk akebono z z34 montujesz?Coobcio pisze:Powolutku wolnymi kroczkami przygotowuję maszynę do występu na torze w Poznaniu.
W pierwszej kolejności zadbać trzeba o heblunek, 355mm tarcze w miejsce dotychczasowych 322mm oraz nieco lepsze klocki:
Obrazek
Do tego trzeba zadbać o chłodzenie oliwy w silniku, pierwsze elementy układanki zakupione:
Obrazek
No faktycznie trochę czasu minęło i czas najwyższy zabrać się za świder do ZetkiCoobcio pisze: W przyszły weekend jadę składać, do kompletu brakuje mi jedynie lewej tylnej białej lampy w zderzak no i nadmuchiwaczki od Szalonego, więc puki co auto będzie wolnym ssakiem.
Piękna maszynaCoobcio pisze:Super profesjonalna robota, nie mogę się już ich doczekać i strojenia na rolkach z doładowankiem![]()
[ Dodano: 2012-08-01, 01:26 ]
No to zeteczka przebudzona
Oliwa świeża zalana 15w50 Motul, auto stało trochę więc tradycyjnie wykręciłem świece i pokręciłem trochę aż zgaśnie lampa alladyna.
Ku mojemu zdziwieniu auto zapaliło na dotyk - myślałem że angole wyssali całe paliwo do cna ale jednak zostawili parę kropelek cobym mógł uruchomić mojego smoczka, oto i on:
http://www.youtube.com/watch?v=yAWVePKq ... e=youtu.be