Jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to ja zaproponował bym 15.A co do spota to ja jestem za, tylko o której?
GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
My pewnie będziemy przed 16tą ,musimy wcześniej załatwić kilka rzeczysxp22 pisze:Tak sobota o 15. ok 18 muszę w domu być i jeśli spot będzie na 15, Będziemy sobie mogli trochę dłużej pogadać.Tzn. w sobotę o 15

[ Dodano: 2013-01-04, 18:44 ]
Witaj w grupie kolegoVojtas pisze:Witam wszystkich z Bydgoszczy

Ty się odkopałeś i mnie się udało ale inni jakoś chyba zamarzli a my "zmarzli" przed GP,El_Diablo pisze:mnie zasypało ale jakoś się odkopię i przyjadę

Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
Nie jesteś sam na drodze, pomyśl o innych kierujących... a czasami za nich...
Dzisiejszy Spot nie został odwołany. Miał się odbyć tym bardziej, że co nie którzy deklarowali się że będą - a niestety ich zabrakło i nie dali znać, że nie dotrą. Chyba pozostała część grupy potraktowała zeszło tygodniowy Spot pożegnalny sxp jako Spot Styczniowy a tak nie było.
Pomysł z tym, żeby jakoś niewiele wcześniej zadeklarować swoją obecność jest całkiem na miejscu. Porozmawiamy o tym na następnym Spocie.
Pomysł z tym, żeby jakoś niewiele wcześniej zadeklarować swoją obecność jest całkiem na miejscu. Porozmawiamy o tym na następnym Spocie.

jasneEl_Diablo pisze:Dzisiejszy Spot nie został odwołany. Miał się odbyć tym bardziej, że co nie którzy deklarowali się że będą - a niestety ich zabrakło i nie dali znać, że nie dotrą. Chyba pozostała część grupy potraktowała zeszło tygodniowy Spot pożegnalny sxp jako Spot Styczniowy a tak nie było.

Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
eee tam, nie przez ciebie, to raczej kilka innych osób jest niepoważnych lub niepoważnie traktuje pozostałychsxp22 pisze:Widzę że, przeze mnie zrobiło się zamieszanie z comiesięcznym.

Diablo- zaktualizuj datę spotu na luty żeby nie było że ktoś nie wiedział

dobrze że mówisz,El_Diablo pisze: Niestety mnie nie będzie.
tak więc kolejny spot dla spota i poprawienia statystyk

i teraz wracają inne moje propozycje:
Może zaczniemy się umawiać na telefon lub sms gdyż forum ma niestety za dużą bezwładność czasową a zresztą nie każdy może siedzieć ciągle przed kompem. Albo ustalimy że zgłaszamy przyjazd na spot najpóźniej 30 minut lub godzinę przed a jak nikt się nie odezwie to odpuszczamy?
jak widać w zaistniałej sytuacji i w przyszłości to może mieć sens, nie będziemy tracić czasu na puste przebiegi

Może zaczniemy się umawiać na telefon lub sms gdyż forum ma niestety za dużą bezwładność czasową a zresztą nie każdy może siedzieć ciągle przed kompem. Albo ustalimy że zgłaszamy przyjazd na spot najpóźniej 30 minut lub godzinę przed a jak nikt się nie odezwie to odpuszczamy?
jak widać w zaistniałej sytuacji i w przyszłości to może mieć sens, nie będziemy tracić czasu na puste przebiegi

Mi dojazd na spota czasem zajmuje trochę ponad godzinę.bad_gen pisze:Albo ustalimy że zgłaszamy przyjazd na spot najpóźniej 30 minut lub godzinę przed a jak nikt się nie odezwie to odpuszczamy?
A jeśli już ktoś jest zdecydowany przyjechać, to pisze o tym już wcześniej na forum. Od spota do spota jest ok miesiąca czasu, myślę że to jest sporo na napisanie o chęci przyjazdu.
A na telefon to można się zgadać na jakiś spontan spot. Np gdy jestem w Bydzi i mam jakiś wolny czas to dzwonię po klubowiczach i jeśli komuś pasuje to się gdzieś umawiamy.
cześć sxp, termin "godzina" jest umowny, mogą być np. dwie lub trzy, sprawa do dogadania a ponieważ nagle może coś przeszkodzić w przyjeździe więc takie powiadomienie jest chyba przydatne aby nie czekać nie wiadomo jak długo na kogoś kto miał być ale nagle nie może. Jest to raczej oznaka poszanowania innych i ich czasu. Jasne że nie mam nic przeciwko "spontanowi" ale ostatnio było kilka sytuacji że ktoś na forum zdeklarował obecność a nie przyjechał. Przyjechały dwie załogi, zmarzliśmy i kląłem na takiego "pewniaka". Moim zdaniem to chyba nie w porządkusxp22 pisze:Mi dojazd na spota czasem zajmuje trochę ponad godzinę.bad_gen pisze:Albo ustalimy że zgłaszamy przyjazd na spot najpóźniej 30 minut lub godzinę przed a jak nikt się nie odezwie to odpuszczamy?
A jeśli już ktoś jest zdecydowany przyjechać, to pisze o tym już wcześniej na forum. Od spota do spota jest ok miesiąca czasu, myślę że to jest sporo na napisanie o chęci przyjazdu.
A na telefon to można się zgadać na jakiś spontan spot. Np gdy jestem w Bydzi i mam jakiś wolny czas to dzwonię po klubowiczach i jeśli komuś pasuje to się gdzieś umawiamy.

cześć, no to zdrowia życzęGibki pisze:My jeżeli tylko choroba nie rozłoży to będziemy