No Święta, Święta
 także nie ma co, za 2 tyg. dop. lub....
 także nie ma co, za 2 tyg. dop. lub....No i nie wypłacalnaGonia pisze:I znowu "czarna seria"dzisiaj jadąc do pracy "trafiłam" sarnę
sarna przeżyła, z micrą gorzej; maska, zderzak, lampa, halogen i cholera wie co jeszcze
jeździ...ale nie wygląda
"idę " na allegro poszukać części ...i uważajcie na dziczyznę bo jest nieprzewidywalna...
 Ja już to przerabiałem ost. 2x. Niestety, papu trzeba z włąsnej wyłożyć.
 Ja już to przerabiałem ost. 2x. Niestety, papu trzeba z włąsnej wyłożyć.Micrę się poprawi i będzie śliczna jak zawszeGonia pisze:I znowu "czarna seria"dzisiaj jadąc do pracy "trafiłam" sarnę
sarna przeżyła, z micrą gorzej; maska, zderzak, lampa, halogen i cholera wie co jeszcze
jeździ...ale nie wygląda
"idę " na allegro poszukać części ...i uważajcie na dziczyznę bo jest nieprzewidywalna...

najbardziej boli ta kasa, ale... widać micra po zimie domaga się odnowy biologicznej
 najbardziej boli ta kasa, ale... widać micra po zimie domaga się odnowy biologicznej   zawieszenie zrobione teraz czas na lifting twarzy
  zawieszenie zrobione teraz czas na lifting twarzy   najgorsze ze maskę przecież wygłaskaną miałam rok temu...no ale widać nie aż tak
 najgorsze ze maskę przecież wygłaskaną miałam rok temu...no ale widać nie aż tak   
  zapraszam na spotkania i tak jak napisał P'xxl jak raz przyjedziesz to później nas poznasz
 zapraszam na spotkania i tak jak napisał P'xxl jak raz przyjedziesz to później nas poznasz  
  zresztą teraz i tak Święta więc nie ma jak..
 zresztą teraz i tak Święta więc nie ma jak..No i będziesz wracałGonia pisze:jak raz przyjedziesz to później nas poznasz

Risto pisze: No no,możemy przecież zrobić spota bez aut,tak jak to wstępnie ustalaliśmy,czyli u Janka.Bus nas zawiezie i przywiezie do Wrocka i wreszcie każdy kto chce będzie mógł bez problemu wychylić co nie co za lepszą kondycję naszych nysek

Auto robi się "na bóstwo"misiek82 pisze:Witam! Gosia jak auto daj jakieś fotki...bo wiesz z opowiadań to kiepsko ocenic jakie szkody. Za to teraz masz motywacje zeby je szybciej zrobicA co do naklejek ja tez chce jedna białą. Poza tym WESOŁYCH ŚWIĄT
 czekam na części żeby blacharz mógł poskładać ją "do kupy"... Zdjęć nie mam, ani jednego...nawet nie pomyślałam żeby robić za bardzo zdołowana byłam, zresztą nie będę przechowywać złych wspomnień  Szkody są niemałe, ale nie jest źle, w sumie "tylko" blacha pogięta
 czekam na części żeby blacharz mógł poskładać ją "do kupy"... Zdjęć nie mam, ani jednego...nawet nie pomyślałam żeby robić za bardzo zdołowana byłam, zresztą nie będę przechowywać złych wspomnień  Szkody są niemałe, ale nie jest źle, w sumie "tylko" blacha pogięta  A co do motywacji...uwierz mi że była wystarczająca, za to teraz jest niewystarczająco kasy żeby zrobić to co chciałam...chociaż pewne rzeczy przy okazji...
  A co do motywacji...uwierz mi że była wystarczająca, za to teraz jest niewystarczająco kasy żeby zrobić to co chciałam...chociaż pewne rzeczy przy okazji...  
  Misiek i Nadir już nie musicie, ale reszta poproszę na "skrzynkę". Musimy pozbierać zamówienia żeby przesyłka zniknęła w kosztach
 Misiek i Nadir już nie musicie, ale reszta poproszę na "skrzynkę". Musimy pozbierać zamówienia żeby przesyłka zniknęła w kosztach   
  jak jechałam z częściami do micruski poszedł napinacz pk, dobrze że w ogóle dojechałam na miejsce z całym rozrządem
 jak jechałam z częściami do micruski poszedł napinacz pk, dobrze że w ogóle dojechałam na miejsce z całym rozrządem   niezły trening mam teraz z autami
 niezły trening mam teraz z autami  ale każde doswiadczenie cenne jest
 ale każde doswiadczenie cenne jest   
  ja zresztą z busa odpadam bo kto mnie później na moją wieś odwiezie??
  ja zresztą z busa odpadam bo kto mnie później na moją wieś odwiezie?? 
 ale wybieram się ponownie w weekend 16-18.04 na rajd Elmot (o ile nie odwołają) bo u szwagra pod leśniczówką odcinek specjalny więc szkoda przegapić
   ale wybieram się ponownie w weekend 16-18.04 na rajd Elmot (o ile nie odwołają) bo u szwagra pod leśniczówką odcinek specjalny więc szkoda przegapić  Kiedy macie jakiegoś spota
   Kiedy macie jakiegoś spota  

"jedyna taka" sprzedana
 "jedyna taka" sprzedanaDodo pisze:hej
byłem w waszych rejonach w drugie św. i wracałem we wtorek... wjazd do Wrocka od Modliszowa ogólnie Bielany takie zapchane że szkoda gadaćale wybieram się ponownie w weekend 16-18.04 na rajd Elmot (o ile nie odwołają) bo u szwagra pod leśniczówką odcinek specjalny więc szkoda przegapić
Kiedy macie jakiegoś spota

, ok 13-14h tam lecą.
 , ok 13-14h tam lecą. bo Sobota ma najlepsze trasy.
 bo Sobota ma najlepsze trasy.