Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
bonzo jak masz więcej takich "doktorów" do grzebania przy aucie to nic tylko czekać na wynik "operacji", chociaż już można się spodziewać, że pacjent przeżyje...jeszcze niejedno
Co tu dużo pisać.......... będzie zajefajny wóz..... jak mnie swoja maszyną przewieziesz na przyszłorocznym Zlocie, to masz murowane 2 porcje kalafiora + ser żółty gratis
homik123456 pisze:bonzo a kiedy beda foty twojej maszynki??
Bo juz nie tylko ja na nie czekam
jak poskładam do końca to zrobię, na razie nie mam tylnego zderzaka, wlotu na masce, lotki i takich tam pierdół ale lakiernik obiecał ze będą w tym tygodniu
bonzo pisze:jak poskładam do końca to zrobię, na razie nie mam tylnego zderzaka, wlotu na masce, lotki i takich tam pierdół ale lakiernik obiecał ze będą w tym tygodniu
Ok spoko, to czekam Jak sam nie mam funduszy na takiego to sobie popatrze chociaz na twoje
No i jest poskładane wszystko z zewnątrz oprócz listew i częściowo wewnątrz brak tyłu
Amorki od sennego niestety bardzo podniosły tył auta trzeba myśleć o niższych sprężynach
Zdjęcia jak zwykle kiepskiej jakości ale wkrótce bedzie sesja
Z bandyty zrobiła się rasowa ..terenówka -wysokie zawieszenie i napęd 4x4
A serio to ciesze sie że udało się wszystko poskładać do kupy... to ja sobie pozwole wlecieć wieczorkiem ?