Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
michalinio22 pisze:A po co łapać za rozgrzany kolektor? Po zdjęciu trudno wywróżyć czy jest do d.py czy nie .
no jeśli da sie złapać za rozgrzany obandażowany kolektor to znaczy chyba, że bandaż na nim dobrze izoluje i spełnia chyba swoją funkcje.... po zdjęciu da sie wywróżyć, że ładnie wyglada i powinien izolować w praktyce tylko ładnie wygląda
KTR, mam taki bandaż u siebie w Primerze i po dłuższej jeździe można dotknąć kolektora po kilku minutach od zgaszenia silnika. Tylko po co
Dobrze izoluje i nie sztywnieje jak biały zwykły bandaż, który robi się szybko kruchy i pęka.
Kupiłem taki pikny jak, że dobrze izolujacy bandaż do siebie na dp w Octavii... Pięnie mi spłynęły peszle z przewodów po pierwszych testach kupiłem biały i jest gitara wiec bajek tu nie piszę tylko mówię z własnego doświadczenia no ale co tam
z ciekawości jakiś czas temu spotkałem swoje byłe eGT w którym owijałem SSAC hmm jakieś 6 lat temu
Ale mi się podoba ta trzyseta nie wiem czemu, ale twoja wizja bardzo odpowiada też moim wyobrażeniom jak ja sam bym zrobił is300 sc jakbym miał ten model !! Oby tak dalej !
czyżby nowy temat pt. ile kosztuje turbo w lexusie??
gleba chyba jeszcze nie wpadła??
ogólnie wyglada całkiem spoko ja tam jestem ciekawy co dupohamownia powie po wydechu. Ogólnie okazało sie, że znajomy znajomego ma takiego Lexa jak Twój... podobno chce robić wydech u nas ale czy sie zjawi zobaczymy... jeśl tak nie omieszkam uskutecznić jakiegoś sprintu
trzeba mieć swój indywidualny gust by te auto się komuś podobało, ja chyba jestem tego przykładem bo auto mi się podoba a nie wiem za co
Mam kolegę z Lexusem tu widać mnie w moim ulepionym BMW a on w pięknym ładnym drogim Lexusem z Koniami x 2 te co ja miałem https://www.youtube.com/watch?v=ABirFuvZkos https://www.youtube.com/watch?v=L1jpUM-0bbs
Pięknie brzmi.
Jak wygląda ten silencer? Mnie na przeglądzie już się czepiają, że za głośny, a może będzie jakiś nowy wydech, który pewnie będzie równie głośny, więc fajnie by było coś takiego sobie dorobić.