Tylko chyba potrzebuję korepetycji bo nie wszystko na fotkach rozumiem
 Tylko chyba potrzebuję korepetycji bo nie wszystko na fotkach rozumiem  Na pierwszym to jakiś kolektor ssący ? A Ty nie miałeś już zrobionego ITB w tym silniku ?
 Na pierwszym to jakiś kolektor ssący ? A Ty nie miałeś już zrobionego ITB w tym silniku ? A na ostatnim to rozumiem chłodnicę oleju widać ? Tylko po co taka duża ? Miałeś problemy z temperaturą oleju ? Bo ja póki co nie mam żadnych ale najdłuższe odcinki jeżdżę zwykle po 3 km ale może mnie też czeka taki zakup jeśli zacznę jeździć w RO?
Na zdjęciu wnętrza nie widzę przewodów paliwowych ? Nie chcesz puścić przez kabinę ? Czy są zdemontowane chwilowo ?
Zauważyłem też że masz dziwnie nakładkę pedału gazu zamontowaną - Ale może to ja źle coś rozumuję - myślałem że powinna być zamontowana na odwrót i ta wystająca część w stronę pedału hamulca ma służyć temu żebyś mógł połową buta międzygazy przy hamowaniu silnikiem i redukowaniu biegów wrzucać - teraz mam rozkminę nad tym bo właśnie leżą u mnie w garażu niemal identyczne nakładki i czekają na zamontowanie
 - Tak sobie też myślę że takie ustawienie tej nakładki jak u Ciebie utrudnia hamowanie lewą nogą bo stopy są za blisko siebie... Ale jeszcze podumam nad tym - może się mylę...
 - Tak sobie też myślę że takie ustawienie tej nakładki jak u Ciebie utrudnia hamowanie lewą nogą bo stopy są za blisko siebie... Ale jeszcze podumam nad tym - może się mylę...Najfajniej by było jak byś opisał jakie zmiany szykujesz na ten sezon i z czego one wynikają/co mają na celu ?

, brakuje parę gratów, termin mamy wyznaczony za dwa tygodnie, będzie kot
 , brakuje parę gratów, termin mamy wyznaczony za dwa tygodnie, będzie kot   

hahaha
 hahaha 

które z NA SR20DE miały 300kuca
 które z NA SR20DE miały 300kuca   

ciekawe jak duża różnica z tym ssącym w porównaniu do oem
  ciekawe jak duża różnica z tym ssącym w porównaniu do oem![:]](./images/smilies/kwadr.gif) Odnoszę wrażenie, że wóz śmielszy od właściciela
 Odnoszę wrażenie, że wóz śmielszy od właściciela  

, wrzucam parę fotek i link do filmiku z zewnątrz i z biura
 , wrzucam parę fotek i link do filmiku z zewnątrz i z biura 

dzieje sie coś ? Fura działa ?
  dzieje sie coś ? Fura działa ?