[ Dodano: 2016-03-31, 15:33 ]
viewtopic.php?t=16992blessu pisze:Auto Bora...
Nic mi to nie mówi, od niedawna na forum
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol

viewtopic.php?t=16992blessu pisze:Auto Bora...
Nic mi to nie mówi, od niedawna na forum

ale może warto, przebieg dziwnie mały, niby bezwypadek a ciekawe jak podłoga.
 ale może warto, przebieg dziwnie mały, niby bezwypadek a ciekawe jak podłoga.![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

też mam stosunkowo nie daleko bo około 160km.
 też mam stosunkowo nie daleko bo około 160km.  . Technicznie biegi OK, sprzęgło raczej też, silnik trochę ulany ale w poprzedniej też tak miałem z prawej przy aparacie zapłonowym. Pod korkiem wlewu oleju jakiś szary masłowy nalot. Nie wiem czy od małego używania czy coś poważniejszego, z wydechu nic niepokojącego się nie wydobywało, pod korek chłodnicy nie zaglądałem bo był silnik ciepły. Tarcze nie miały nawet rdzy tych "bębnach". Ale auta nie kupiłem bo... było sprowadzone tzw. metodą "na niemca" czyli umowa wypełniona do połowy danymi niemieckiego sprzedawcy o ile był prawdziwy.
 . Technicznie biegi OK, sprzęgło raczej też, silnik trochę ulany ale w poprzedniej też tak miałem z prawej przy aparacie zapłonowym. Pod korkiem wlewu oleju jakiś szary masłowy nalot. Nie wiem czy od małego używania czy coś poważniejszego, z wydechu nic niepokojącego się nie wydobywało, pod korek chłodnicy nie zaglądałem bo był silnik ciepły. Tarcze nie miały nawet rdzy tych "bębnach". Ale auta nie kupiłem bo... było sprowadzone tzw. metodą "na niemca" czyli umowa wypełniona do połowy danymi niemieckiego sprzedawcy o ile był prawdziwy.

ale wątpię żeby chciał zejść więcej niż te 400zł.
 ale wątpię żeby chciał zejść więcej niż te 400zł.