[ Primera] Czerwona Primerka P11
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- 
				PawelBeska
- nowy na forum
[ Primera] Czerwona Primerka P11
Witam, jestem tutaj nowy i chciałbym pochwalić się moją Primerą którą jeżdżę od prawie dwóch lat wcześniej rok czasu miał ją mój ojciec,
P11 z 98 roku silnik 1.6 16V na łańcuchu sama benzyna, przeszło 272tys.
Jest to czerwony sedan w sumie chyba goły z wyposażenia jest klimatyzacja manualna, elektryczne przednie szyby, mały komputer w liczniku pokazujący temperature zewnętrzną, datę i godzine, halogeny przeciwmgłowe, regulacje wysokości reflektorów głównych, przednie fotele regulowane ręcznie ale przypominają kubełki a i 4x air bag.
To chyba wszystko zdjęcia wstaję w najbliższym czasie, chciałbym jej dorzucić zderzaki i listwy z wersji GT i może lekko ją obniżyć koła które ma to zwykłe stalówki 15 cali aktualnie zimówki a na lato myślałem też o stalówkach czarnych może 16 lub 17 cali. Chciałbym wstawić automatyczny panel sterowania nawiewem i klimatyzacją jeśli ktoś coś takiego wstawiał to proszę o podpowiedzi i porady. Jest jeszcze kilka rzeczy ale to potem na razie zdjęcia.

P11 z 98 roku silnik 1.6 16V na łańcuchu sama benzyna, przeszło 272tys.
Jest to czerwony sedan w sumie chyba goły z wyposażenia jest klimatyzacja manualna, elektryczne przednie szyby, mały komputer w liczniku pokazujący temperature zewnętrzną, datę i godzine, halogeny przeciwmgłowe, regulacje wysokości reflektorów głównych, przednie fotele regulowane ręcznie ale przypominają kubełki a i 4x air bag.
To chyba wszystko zdjęcia wstaję w najbliższym czasie, chciałbym jej dorzucić zderzaki i listwy z wersji GT i może lekko ją obniżyć koła które ma to zwykłe stalówki 15 cali aktualnie zimówki a na lato myślałem też o stalówkach czarnych może 16 lub 17 cali. Chciałbym wstawić automatyczny panel sterowania nawiewem i klimatyzacją jeśli ktoś coś takiego wstawiał to proszę o podpowiedzi i porady. Jest jeszcze kilka rzeczy ale to potem na razie zdjęcia.
					Ostatnio zmieniony 2016-02-15, 13:56 przez PawelBeska, łącznie zmieniany 1 raz.

PawelBeska, witamy na forum. Prezentacja auta bez zdjęć się nie liczy więc foto, foto, foto. Tak samo jakieś mody i grzebanie przy aucie - "nie liczy się mod, gdy nie ma fot" - taka niepisana reguła tego działu.
Widzę, że jesteś z Wro, tak więc zapraszam viewtopic.php?t=12227&postdays=0&postorder=asc&start=0

Widzę, że jesteś z Wro, tak więc zapraszam viewtopic.php?t=12227&postdays=0&postorder=asc&start=0
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
						pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
PawelBeska, to czekamy na zdjęcia i liczymy, że zobaczymy auto na lokalnym spocie za 2 tygodnie 

Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
						Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
- 
				PawelBeska
- nowy na forum
Wersja Si w kolorze AJ4  Wiem już na co mam trąbić we Wro jak napotkam
 Wiem już na co mam trąbić we Wro jak napotkam