DVD w zagłówku + dodatkowy ekran
DVD w zagłówku + dodatkowy ekran
Ponieważ często jeżdżę z dzieciakami do teściów, a dzieciom się nudzi to pomyślałem żeby umilić im jazdę filmami. Pomysł jest taki żeby kupić zagłowek z DVD np http://allegro.pl/monitor-samochodowy-z ... 87268.html i do tego podłączyć drugi ekran. I tu zaczyna się problem bo starsza córka siedzi z przodu więc chciałbym zamocować go do daszka przeciwsłonecznego więc powinien być cienki i lekki. Znacie może jakieś modele takich ekranów, ewentualnie tabletów z wejściem AV?
Wagon NEO VVL czyli Midori no yajirushi
LPGTECH 504, Barracuda 130 Nl, Gold GT
PrzeRuSco, ja jak miałbym wydać 520 zł na DVD to wolałbym (one pewnie też ) kupić dzieciakom po tablecie.
Mój Sunny N14 GTi -> viewtopic.php?t=18906
No z tym dvd to trochę pojechałem, pewnie skończy się na zwykłym montowanym do zagłówka. Ale jeśli bym kupił im po tablecie to każda będzie oglądać co innego i będzie w samochodzie nie do wytrzymania (no chyba że słuchawki im dam) a tak na dwóch ekranach jedna bajka i spokój. Więc najlepiej znaleźć tablet z wejściem AV dla starszej bo młodsza jeszcze nie wykazuje zainteresowania tabletem.
A jeszcze może ktoś wie czy się da połączyć 2 tablety razem?
A jeszcze może ktoś wie czy się da połączyć 2 tablety razem?
Tablet z kartą sim do neta + https://www.google.pl/search?q=uchwyt+n ... IMMUoWM%3A
Pytanie jak masz zamiar odpalać w tym samym momencie tą samą bajką na obu żeby nie było zawirowań dźwiękowych
Pytanie jak masz zamiar odpalać w tym samym momencie tą samą bajką na obu żeby nie było zawirowań dźwiękowych
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
No właśnie problem z jednoczesnym włączaniem chce rozwiązać podłączając drugi ekran/tablet do pierwszego urządzenia dvd/tablet. Najlepszą opcją jest połączenie dwóch tabletów ewentualnie dvd + tablet z wejściem AV. Można też włączyć 1 bajkę na dwóch urządzeniach oddzielnie powiedzmy że w tym samym czasie i w jednym wyłączyć dźwięk ale to już kombinowanie. Dlatego chce dwa urządzenia sprzężone.
Uchwyt ciekawy ale starsza z przedniego siedzenia i tak nic nie będzie widzieć
Uchwyt ciekawy ale starsza z przedniego siedzenia i tak nic nie będzie widzieć
A no tak, starsza na przednim siedzi.
No to coś takiego trzeba.
http://www.conrad.pl/?websale8=conrad&p ... lsrc=aw.ds
No to coś takiego trzeba.
http://www.conrad.pl/?websale8=conrad&p ... lsrc=aw.ds
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
No i chyba coś tego typu kupię. W instrukcji jeden punkt rozwala "Pasy mocujące nie nadają się do użytkowania podczas prowadzenia pojazdu. Ryzyko obrażeń! Dostarczone pasy mocujące są przeznaczone wyłącznie do użytku, gdy pojazd jest zaparkowany."
W przypadku dzwona takie "pudełka" latające po wnętrzu mogą narobić spustoszenia
Mój Sunny N14 GTi -> viewtopic.php?t=18906
PrzeRuSco, a są montowane aż trzema pasami? Mam takie cudo (jakieś chińskie, ale się sprawdza i tak zawsze podłączone 3 pary słuchawek jeżdżą ) i do zagłówków każdy jest montowany jedynie dwoma pionowymi pasami.
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."