WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
Prawa autorskie przede wszystkim
Zawsze można wykupić licencję i odprowadzić tantiemy od każdej sztuki...
Wiem że koszt byłby wiekszy z uwagi na konieczność ręcznego ułożenia na transferze. Kwestia dogadania - jak będzie 10zł zamiast 5zł to nie zbiedniejemy
btw: bombel, -nie bój nic- zajmij się lepiej swoim ślimaczkiem, Ojciec Dyrektor tu nad wszystkim czuwa

Wiem że koszt byłby wiekszy z uwagi na konieczność ręcznego ułożenia na transferze. Kwestia dogadania - jak będzie 10zł zamiast 5zł to nie zbiedniejemy
btw: bombel, -nie bój nic- zajmij się lepiej swoim ślimaczkiem, Ojciec Dyrektor tu nad wszystkim czuwa

taa "ojciec dyrektor" tu trzyma wszystko w ryzach
a swoją drogą to kiedy będą naklejki NZ

Ostatnio zmieniony 2010-03-16, 20:56 przez Dodo, łącznie zmieniany 1 raz.
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana

GTI

bonzo, ok tyle czekaliśmy to i jeszcze trochę poczekamy
a co do spociku lokalnego to na dzień dzisiejszy jest to na pewno niedziela 21.03., a godzina
bo zastanawiam się czy damy radę nad wartą to zrobić bo jak oglądałem pogodę na cały tydzień to cienko to widzę
zawsze zostaje PLAZA ale tam nie ma gdzie utopić tego czegoś zwanego MARZANNĄ 

z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana

GTI

no tak MARZANNĘ jedziemy topić do Czerwonaka tam gdzie spotykamy się w okresie wiosenno jesiennym więc nie będziemy zmieniać raczej miejsca żeby nie mieszać ludziom...tylko żeby pogoda dopisała...
coyot i tak ją podpalimy jak będziemy wrzucać do warty 

z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana

GTI

nie bardzo jest gdzie auta postawić bo Warta pod same wały wylałamichiko pisze:można utopić marzanne, w Rogalinku na tym moście, auta jest gdzie postawić i nie ma takiego ruchu jak w Poznaniu.
Bonzo niech lepiej zobaczy czy poza patrolem da sie tam jakimś innym autem wjechaćDodo pisze:no tak MARZANNĘ jedziemy topić do Czerwonaka tam gdzie spotykamy się w okresie wiosenno jesiennym więc nie będziemy zmieniać raczej miejsca żeby nie mieszać ludziom...tylko żeby pogoda dopisała... coyot i tak ją podpalimy jak będziemy wrzucać do warty

Fale się dzwonne przesypują w mroku...
TTI TCB-881 + TTI 145
1. Primerka WP11 1.6 16V 98' kod: 55 102,7 [KM] 142,9 [Nm]
2. Micrusia K11 1.0 16V 94'
TTI TCB-881 + TTI 145
1. Primerka WP11 1.6 16V 98' kod: 55 102,7 [KM] 142,9 [Nm]
2. Micrusia K11 1.0 16V 94'