[ Primera] P11 SRI SR20VE By Boro
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Sonda z wydechu wykrecona w końcu przestało mi barabanic w drążek zmiany biegów
, i dowiedziałem się że jestem posiadaczem GT z najlepszym zabezpieczeniem anty kradziezowym, nie da się samochodu otworzyć z kluczyka, jak ja się cieszę że maska została otwarta po wyjęciu akumulatora, inaczej musiał bym bić szybę lol
viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
Boro1989, użyj kluczyka "matki" to otworzysz , chyba że jest też powycierany to będziesz miał problem.
Mój GT Top Sport VVL N1: viewtopic.php?t=2033
Wolfshade, albo zapadki w zamku stoją ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Boro1989, wyciągnij wkładkę i ją wymyj w jakiejś nafcie albo WD40. Następnie przesmaruj porządnie.
Boro1989, wyciągnij wkładkę i ją wymyj w jakiejś nafcie albo WD40. Następnie przesmaruj porządnie.
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
A więc tak, oba kluczyki nie otwierają samochodu, zamek się kręci w lewo i w prawo i nic, to normalne że GT nie mają zamka od strony pasażera?
no nic , za tydzień będę koło GT to rozbiorę drzwi i zobaczę co tam się stało, czemu to nie działa, kolejny mały "mankament" kurde na podstawie tego samochodu już wiem co sprawdzać przy zakupie , a wydawało mi się oczywiste że powinno działać 
Kiedyś mojemu kumplowi ukradli radio z auta. Kupił auto zamkną na noc rano wstaje a tu auto otwarte. Wtedy pomyślał, że zapomniał zamknąć auta chociaż zawsze zamyka. Następnego dnia zamkną auto i sprawdził czy się zamknęło, było zamknięte. Kolejnego ranka auto otwarte i brak radia. Zamknął poczekał, po około 20 min auto się otworzyło wesoło migając kierunkami. Był zamontowany jakiś zamek uniwersalny sterownik zamka centralnego. Kto się spodziewał takich rzeczy.
Dawno nic nie skrobalem w temacie, Ruda ma się dobrze, czeka na blacharke, a w srebrnej uzupelniam oświetlenie, bo kilka żarówek zostało wykreconych przed sprzedażą, ale mam ubaw z tym samochodem
zderzak juz zrobiony lampa założona, za nie długo przegląd i można latać
ale najpierw sprawdzę czy ma wszystkie nakrętki kołach..
do hejterow na prawdę nie czepiam się rozumiem Polska biedny kraj każdy orze jak może, i na zarowkach tez trzeba oszczędzać
fakt widziałem przy zakupie ze coś nie swieci ale myślałem ze są spalone a nie ze ich wgle nie ma hah

Prezent od mojego skarbu
do tego nowe kable zapłonowe, termostat, naprawione wycieraczki, wymienione podnośniki od klapy tylnej, wymieniony przedni błotnik no i maska pomalowana, a i zamontowane czujniki parkownia
a nie było mnie tylko 2 tyg 

Podoba mi się ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Bardzo mi się podoba tak malowana maska, sam bym se chętnie sprawił, ale szkoda mi wygłuszenia 
Ogólnie to fajnie masz pod maską, kontrastowa komora by się zdała
Ogólnie to fajnie masz pod maską, kontrastowa komora by się zdała
"Wieczorami na ulicy szukam chętnych do.....zabawy w berka..."
Moje GT
Moje GT
Mała rzecz, o której nie wszyscy muszą wiedzieć, bo z zewnątrz nie widać, a cieszy strasznie 
Czujniki parkowania na tył, czy komplet przód+tył?
Pozdrawiam
Czujniki parkowania na tył, czy komplet przód+tył?
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Projekt zawieszony, już nie mam sił do niej, z silnikiem zawieszeniem i strona techniczna wszystko ok, ale blacha szkoda gadać, musze się zastanowić co robić z nią dalej..
Boro1989, remont, albo przekładka wszystkiego 
Podróże małe i duże
Ad@mus, ale dziś nie jest 1-szy kwietnia.....
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
GT i zwykłe miały praktycznie tą samą budę. Różnica była jedynie w przednich kielichach. Ale to również dotyczyło Si i SRi, które miały z przodu rozpórkę.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
szczerze to rozważam opcję sprzedaży ale w całości , nie chce mi się bawić na części, chociaż kto mi da 10tysi za nią? pewnie nikt, Auto było u dwóch blacharzy, jeden tak magicznie mi zrobił mocowanie fotela że już rdza wyszła, a kolejny tak pięknie wstawiał mi szybę żę mam idealny pasek na dachu gdzie była taśma przyklejona aby dach pomalować, porażka po całości, ładuje kupę hajsu w ten samochód a przez idiotów którzy nie potrafią zrobić nic dobrze samochód zamiast wyglądać lepiej , wygląda gorzej , chociaż jeden plus jest , progi są już całe i do samochodu woda nie cieknie, yaaaah