[N14] Zmiana licznika na wersję z obrotomierzem
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
To klops, nie doczytałem...
Podróże małe i duże
Mislav, korzystałem niestety z fotek z tego tematu .. nie mam niestety zachowanego tego materiału .. ale prosta rzecz ..
Wyjmujesz stare zegary a na nich jest na ścieżkach opis pinów .. (trzeba jechać po ścieżkach palcem, ale da radę wykminić cood czego). Przepinasz piny tak aby pasiły do nowych zegarów i już .. bez filozofii .. Co do obrotomierza .. to jest napisane jak podpiąć.. a kostka jest pod maską po stronie kierowcy , po prawej stronie od gaźnika ..
Wyjmujesz stare zegary a na nich jest na ścieżkach opis pinów .. (trzeba jechać po ścieżkach palcem, ale da radę wykminić cood czego). Przepinasz piny tak aby pasiły do nowych zegarów i już .. bez filozofii .. Co do obrotomierza .. to jest napisane jak podpiąć.. a kostka jest pod maską po stronie kierowcy , po prawej stronie od gaźnika ..
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Mislav, pisałem Ci na PW .. jak nie możesz jeszcze zidentyfikować to zrobię Ci fotkę kostki u mnie
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
scubzik, Podłączyłem już wszystko, teraz mam inny problem. Temat jest w dziale Sunny
[ Dodano: 2014-10-31, 12:33 ]
Od czego są te przewody SW?
W zegarach z obrotomierzem mam z wtyczki wychodzący taki kabel, ale w wiązce z auta nie. Znaczy się jest czarny i żółty(zielony? nie pamiętam dokładnie), czarny mam a tego 2 nie
[ Dodano: 2014-10-31, 12:33 ]
Od czego są te przewody SW?
W zegarach z obrotomierzem mam z wtyczki wychodzący taki kabel, ale w wiązce z auta nie. Znaczy się jest czarny i żółty(zielony? nie pamiętam dokładnie), czarny mam a tego 2 nie