- Wspomaganie
- Elektryczne szyby
- Klimatyzacje
- 2 poduszki powietrzne
Może i brakuje elektrycznych lusterek, szyb tylnych, ABS-u, halogenów czy komputera pokładowego ale to tylko umila jazdę. Bez tego można żyć.
na dzień dzisiejszy ma 184tyś, przy zakupie miała ok 183tyś (ponad 3 miechy 1000km)
Almera służy głównie na dojazdy do pracy i zakupy koło komina. czyli dużo nie jeździ. Jako kierowca zawodowy do pracy wychodzę i wracam trzy razy w miesiącu a do bazy mam 4km

Przez ten czas wymieniłem tylko: olej 5W40, filtry, paski, tarcze klocki i łożyska z przodu oraz nabiłem klimatyzacje. Auto nie jest bez wad za jakieś 3 tyg jedzie do blacharza na wymianę progów i drobne poprawki lakiernicze.
Hmm, co do modów jako fanatyk motoryzacji cenie sobie oryginał więc nic grubego nie będzie. Bardziej zależy mi na dołożeniu jakiegoś wyposażenia dodatkowego takiego jak: elektryczne lusterka, halogeny i może tylne szyby. W niedalekiej przyszłości drobna zabawa z car audio: trochę lepsze radio, wygłuszenie drzwi z dystansami MDF i może niestety jajka w półkę (na subwoofer brak miejsca a bagażnik dla mnie i tak jest trochę za mały) trochę się rozpisałem a fotki nie są najlepszej jakości. Po wizycie u blacharza i dokładnym wypucowaniu wstawię dużo lepsze. Pozdrawiam