Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
A tak wygrałem finał, dzięki szalony i lombardo za dobre słowo. Ogólnie jestem super zadowolony z tego z jaką postawą klubowiczów w stosunku do mnie i mojego auta się spotkałem Dzięki http://youtu.be/gEGYIV-vfCQ
Czasy klepałem bardzo słabe, najlepszy 14,935 chyba. Wygrałem tylko dlatego, że nie było konkurencji
Ostatnio zmieniony 2012-06-10, 19:56 przez Pawel18PL, łącznie zmieniany 2 razy.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
PS. Jak na te warunki czas miales przyzwoity, mysle ze w sprzyjajacych warunkach spokojnie 0,5sek by bylo lepiej
Doladowanie pedalskie ale przyroscik mily jakies +70KM z 0,45 bara to wychodzi okolica 45-50% przyrostu mocy
Ciekwe czy np. 0,75 bara by dalo 70-75% przyrostu mocy
Gratuluję wyniku na hamowni i czasu na 1/4 .... najważniejsze, że jest progres
Mam nadzieję, że Wasza rywalizacja z Maro będzie w końcu "zdrowa" zapomnicie o tej dawnej "spinie" i nie raz jeszcze staniecie na kresce w finale
świetny wóz lata pracy i wyrzeczeń = efekt cieszący oko i wnętrzności , przejażdżka na prawym przemiła - DZIĘKI
jak Komo napisal oby sie jakies fajne 1,6 znalazło, a w setce mocy przybywaj
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
*Kazik* pisze: Wygrałeś z naszym kompresorem, ale emocji było co nie miara
Nie wiem gdzie te emocje bo odjeżdżałem na każdym biegu
No nie wiem kolego jakby w finale Maro 2 weszło co by było
Wynik by był ten sam jechałem z nim przejazd kiedy wszystkie biegi nam wchodziły i też wygrywałem o długość tira . Skończmy ten temat bo już po zawodach i jest czarno na białym kto miał jaki najlepszy czas na ćwiartkę i jaka jest różnica w czasach między kompresorami.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
Jedyny filmik z ćwiary zlotowej na którym coś się odpycha ze startu.
Gratulacje aktualnie najszybszego auta zlotu ogolnopolskiego. Szkoda rzeczywiście że nie było za dużo konkurencji, ale i tak gratulacje Następnym razem spróbuje być i przewieść Cie Pawel18L na prawym może na lewym...
ps. Cyfry nie oszukasz
Ostatnio zmieniony 2012-06-12, 23:47 przez yapko, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokojnie chłopaki bez ciśnienia:) Chciałbym również zauważyć fakt, iż szalony zrobił swoją maxi lepszy czas niż ja zatem moje auto było 2-gim najszybszym wozem na zlocie. Tymczasem ja zaczynam stage 2 !
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
Nic się nie zmieniło yapko, właśnie pisałem do coobcia od drogi rozwoju, ale chyba będzie ta którą z tobą omawiałem I proszę o zachowanie spokoju w mojej prezentacji
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
W sumie pisząc tego posta sam nie dowierzam sobie. Po zlocie gdzie niespodziewanie wygrałem tą 1/4 mili byłem jak to się mówi "w gazie". Planowałem wielkie moce, jakiś moment obrotowy z kosmosu, a ostatnimi czasy jakoś siadłem i odniosłem wrażenie, że zeszło ze mnie całe to ciśnienie i z jednej strony chciałbym mieć super mocnego 100nx`a, robić coś fajnego z nim, a z drugiej wiem, że potrzebuje jakiegoś samochodu który osobie zaczynającej jakąś pracę nie będzie drenował kieszeni. Dlatego ogłaszam pośród osób z nissanzone oraz waszych znajomych którzy potencjalnie mogliby być zainteresowani i mieli by na tyle chęci by pociągnąć mój projekt dalej Sprzedaż. Auto jeśli się nie sprzeda zostanie do mnie i przeczeka cięższy czas ponieważ nie uśmiecha mi się sprzedawać to do czego tak ciężko dążyłem byle burakowi z calibry, golfa czy innego podauta aby zakończyć żywot samemu na drzewie czy z korbowodem w dwóch kawałkach. Cena jakiej oczekuję za auto to 9kPLN do minimalnej negocjacji tak jak stoi+zimówki. Cena nie obejmuje 2 amortyzatorów kyb ultra-sr wraz z poliuretanami jakie mi zostały. Kupujący może je dokupić tylko gdy będzie kupował auto lub sprzedam je po sprzedaży auta osobno.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
[ Dodano: 2012-06-17, 22:57 ]
Choćbym miał suchy chleb jeść i na piechotę chodzić to mój sr nie będzie na lpg jeździł i w umowie kupna sprzedaży zawrę klauzulę taką, że jak chce wsadzić gaz to niech oddaje silnik.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar