Toyo R1R
Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
Toyo R1R
Szukam opini na temat tych opon. Jezdzilem na t1r i jestem srednio zadowolony. Teraz jezdze na uniroyalach rainsport 1 i jest lepiej. Na sezon letni sklaniam sie ku Toyo t1R w rozmiarze 215/45/r17. Lubie ostro jezdzic i szukam opony ktora da rade w mokrych winklach a takze na suchym asfalcie. 

- hansior
- doświadczony forumowicz
Re: Toyo R1R
Chyba chodziło ci o t1S poprzedniczkę T1R.frezeer pisze:Szukam opini na temat tych opon. Jezdzilem na t1r i jestem srednio zadowolony. Teraz jezdze na uniroyalach rainsport 1 i jest lepiej. Na sezon letni sklaniam sie ku Toyo t1R w rozmiarze 215/45/r17. Lubie ostro jezdzic i szukam opony ktora da rade w mokrych winklach a takze na suchym asfalcie.

Ja jeżdze na t1R od 3 sezonów i nie mam na co narzekać. Wcześniej przez 1 sezon jezdziłem na rainsportach1 i w porównaniu z toyo zdzierały się one w oczach
 . Na mokre uniroyale są lepsze ale ta ścieralność
 . Na mokre uniroyale są lepsze ale ta ścieralność   .
 . Zależy do jakiej jazdy one są Ci potrzebne ale ja się nie zawiodłem ani na uniroyalach ani na toyo

CENTO & NYSKA
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
						SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio

Opona ma byc do jazdy cywilnej z tym ze celuje w najwyzsza polke bo raz sie zyje
 Opona ma byc do jazdy cywilnej z tym ze celuje w najwyzsza polke bo raz sie zyje  Lubie ostro pojezdzic dlatego zastanawiam sie wlasnie nad R1R. Ale poczytam na racingforum jak radzi Melo
  Lubie ostro pojezdzic dlatego zastanawiam sie wlasnie nad R1R. Ale poczytam na racingforum jak radzi Melo