Szkoda tylko, że nie udało nam się opanować całego Green'u - mało coś nas przybyło

Ale za to mam nadzieję, że clubbing się udał

Ps. Akurat Miodkowa w sobote pracowałaMiodek, niektórzy nie mają takiej życiowej opcji jak wolna sobota
Twardym trzeba być a nie mientkimCzeso pisze:Tym razem może uda mi się dotrzeć po półrocznej nieobecności na spotachMoże
Jak będzie tak sypać i będzie -20, to chyba się nie wybiorę.
Już wykazałem się twardością jadąc wczoraj 2h i 15 min z pracy do domu, kiedy przy normalnych warunkach pogodowych jadę 30 min...EnDrIu pisze:Twardym trzeba być a nie mientkimCzeso pisze:Tym razem może uda mi się dotrzeć po półrocznej nieobecności na spotachMoże
Marudzisz to szybko jak na wczorajsze korkiCzeso pisze:Już wykazałem się twardością jadąc wczoraj 2h i 15 min z pracy do domu, kiedy przy normalnych warunkach pogodowych jadę 30 min...EnDrIu pisze:Twardym trzeba być a nie mientkimCzeso pisze:Tym razem może uda mi się dotrzeć po półrocznej nieobecności na spotachMoże
Jak już wspominałem, na spota postaram się dotrzeć, bo to przecież urodzinowy, więc może wpadnę z całą rodzinką![]()
Pozdro!
hęCzeso pisze:Może Grisha znowu by się popisał swoimi kulinarnymi umiejętnościamibombel pisze:A zamawiamy jakis tort??Oczywiście zrzuta na koszty produkcji obowiązkowa!