Ładowarka USB
Moderatorzy: janusz, Zielkq, sergiej
Ja swojej jeszcze nie zdążyłem podłączyć i przetestować...
bandito16, znasz namiar na moje PW. Szczegóły poproszę.
bandito16, znasz namiar na moje PW. Szczegóły poproszę.
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
I jak wam działają te ładowarki??
Ja wczoraj po ponad roku od zamówienia zebrałem się za montować ją w popielniczce.
Pierwsze spostrzeżenia, po podłączeniu pod zapalniczkę ori radio wyłącza się z opóźnieniem (wyjmę kluczyk i jeszcze gra ze 20 sekund). Ale ważne że działa.
I dziś po przejechaniu jakichś 130 km pomimo tego że niby ładuje to stan baterii zmieniał się z 15 na 16% i znów 15.
Jak wam się to sprawuje?
Ja wczoraj po ponad roku od zamówienia zebrałem się za montować ją w popielniczce.
Pierwsze spostrzeżenia, po podłączeniu pod zapalniczkę ori radio wyłącza się z opóźnieniem (wyjmę kluczyk i jeszcze gra ze 20 sekund). Ale ważne że działa.
I dziś po przejechaniu jakichś 130 km pomimo tego że niby ładuje to stan baterii zmieniał się z 15 na 16% i znów 15.
Jak wam się to sprawuje?
Za mały amper z ładowarki pewnie z 500mA... moja 2,1a ładnie ładuje mogę mieć w trasie włączonego janosika, nawigacje, rozmawiać przez tel i tak się ładuje
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
bandito, ja po podpinaniu swojej pod zapalniczkę nie zauważyłem niczego niepokojącego związanego z radiem (ale nie mam ori).
Co do ładowania - nie wypowiem się. Zmieniłem koncepcję i finalnie stosowałem ją jedynie do testów. Zamówiłem jakiś czas temu urządzenie do pomiarów prądu ładowania, także jak tylko przyjdzie to sprawdzę ile rzeczywiście daje. Tak przy okazji to nawet sam kabel może Ci ograniczać ładowanie
Co do ładowania - nie wypowiem się. Zmieniłem koncepcję i finalnie stosowałem ją jedynie do testów. Zamówiłem jakiś czas temu urządzenie do pomiarów prądu ładowania, także jak tylko przyjdzie to sprawdzę ile rzeczywiście daje. Tak przy okazji to nawet sam kabel może Ci ograniczać ładowanie
Podróże małe i duże