Chętnie wpadnęKenet pisze:1 maja jadę na Ułęż

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Mam tego troche, turbo też się załapała . W wolnym czasie ogarne zdjecia to Ci je wysleKenet pisze:Dziękuje za foteczki! Dawaj co tam masz, może jeszcze tę drugą Astrę uchwyciłeś. Przepraszam, że nie nawiozłem na prawym, ale po skończeniu hebla oddałem auto w ładniejsze ręce i nie chciało mi się jeździć już na pół gwizdka. Następnym razem od razu siadaj na pasażera
Kenet pisze:
BMW, a raczej ogólnie RWD, naprawdę daje niesamowitą radość z jazdy.
jakie najmocniejsze auta sa w tej klasie? Pewnie Focusy st czy megane rs? Sporo aut tam startuje? Wiem, ze s13 raczej do takich zabaw na wolym torze by sie nie sprawdzila, ale kiedys chcialbym pojechac na cos takiego. Sorry za otPumaRST pisze:w Kielcach byłby w klasie V czyli powyżej 2000cc z napędem na jedną oś bez względu na którą.Kenet pisze: Ale na SuperOesie na przykład byłbyś w klasie z 4x4.
Co do RWD zaczynam czasem też o tym mysleć.
Klasa V zdominowana przez BMW. czasem wskoczy jakieś megane RS ale to jeden przypadek który może powalczyć skutecznie - koleś jest zeszłorocznym mistrzem polski w kartach czy jakoś tak.EnDrIu pisze:jakie najmocniejsze auta sa w tej klasie? Pewnie Focusy st czy megane rs? Sporo aut tam startuje? Wiem, ze s13 raczej do takich zabaw na wolym torze by sie nie sprawdzila, ale kiedys chcialbym pojechac na cos takiego. Sorry za ot