Została nim Toyota MR2 (MR-s) z 2001r. Sprowadzona do PL z Niemiec (Monachium) Posiada zawieszenie TTE oraz podwójny wydech TTE robionym przez REMUS-a. Bardzo ładny dzwięk. Posiada silnik z tyłu oraz napęd na tylną oś z szperą (LSD). Auto z 5-cio biegowym manualem. W środku kremowa skóra. Audio fajne ze zmieniarką 1 din pod radiem na 6cd. Bardzo przyjemnie gra ale brakuje basu
 Została nim Toyota MR2 (MR-s) z 2001r. Sprowadzona do PL z Niemiec (Monachium) Posiada zawieszenie TTE oraz podwójny wydech TTE robionym przez REMUS-a. Bardzo ładny dzwięk. Posiada silnik z tyłu oraz napęd na tylną oś z szperą (LSD). Auto z 5-cio biegowym manualem. W środku kremowa skóra. Audio fajne ze zmieniarką 1 din pod radiem na 6cd. Bardzo przyjemnie gra ale brakuje basu  Subik jest w planach. Będzie on montowany zamiast schowków za siedzeniami. Będzie tam fajna zabudowa pod suba. Felgi to Borbet 15 cali z opnami 205/50. Hamulce z przodu i z tyłu wentylowane. Przyjemnie to hamuje
 Subik jest w planach. Będzie on montowany zamiast schowków za siedzeniami. Będzie tam fajna zabudowa pod suba. Felgi to Borbet 15 cali z opnami 205/50. Hamulce z przodu i z tyłu wentylowane. Przyjemnie to hamuje  W planach jakaś felga JDM min 16 cali ( rozstaw 4x100). Planuję założyć progi i dokładki TRD lub coś innego. Na suchym nie ma problemu aby się nim pokręcić
 W planach jakaś felga JDM min 16 cali ( rozstaw 4x100). Planuję założyć progi i dokładki TRD lub coś innego. Na suchym nie ma problemu aby się nim pokręcić  Szkoda, że brakuje HARD-TOP ale z czasem się go dokupi ( min 2500zł)
 Szkoda, że brakuje HARD-TOP ale z czasem się go dokupi ( min 2500zł)W najbliższym czasie planowany jest remont silnika ponieważ brał olej i kopcił na biało. Robione było parę rzeczy ale nie przyniosło to rezultatów. Powoli jest rozbierany i będę wyciągał silnik i składał go na nowych gratach.
Teraz kilka fotek:

choć mi osobiscie bardziej do gustu przypadają starsze generacje mr-ki,ale to taki mój pogląd,ta też daje radę,no i najważniejsze ,że japoniec
 choć mi osobiscie bardziej do gustu przypadają starsze generacje mr-ki,ale to taki mój pogląd,ta też daje radę,no i najważniejsze ,że japoniec 

widziałem co potrafi MR z tym serduchem i byłem pod mega wrażeniem, jak bym miał duzooo kasy to własnie jedna z takich zabawek stała by u mnie  w garażu
  widziałem co potrafi MR z tym serduchem i byłem pod mega wrażeniem, jak bym miał duzooo kasy to własnie jedna z takich zabawek stała by u mnie  w garażu 

coraz bardziej jestem przekonany do tego auta:) bede sledzil Twoj temat
 coraz bardziej jestem przekonany do tego auta:) bede sledzil Twoj temat 

działaj działaj!
 działaj działaj!