Extremizer moto show rudniki 26/27 maja 1/4mili
Extremizer moto show rudniki 26/27 maja 1/4mili
Wybiera sie ktos?Mozna sie spotkac pogadac itp My z Czewy mamy blisko:)
more info:)
more info:)
Ostatnio zmieniony 2012-05-03, 19:33 przez mody19933, łącznie zmieniany 2 razy.
Yapko Team bedzie przyciągniemy na lawecie mojego Nissana i jeszcze jedną niespodzianke sami nie wiemy co, ale na pewno auto które stanie na pudle w swojej klasie
Chcemy ze wszystkim zdążyć tak żeby i w Drag FWD turbo zawalcyc o złote garnki, wiec doping się przyda.
Bedziemy w sobote od ok 11-12, żeby popróbować kilka ustawień i może jakieś mody na szybko zrobić + wyeliminować usterki. Zostajemy na noc na polu namiotowym
widzimy sie
Chcemy ze wszystkim zdążyć tak żeby i w Drag FWD turbo zawalcyc o złote garnki, wiec doping się przyda.
Bedziemy w sobote od ok 11-12, żeby popróbować kilka ustawień i może jakieś mody na szybko zrobić + wyeliminować usterki. Zostajemy na noc na polu namiotowym
widzimy sie
Podbijam temat
Moje auto bedzie można zobaczyć, a jak organizatorzy pozwolą to przejechać się na prawym w najbliższą sobote i niedziele
Lawete mam dwu samochodową wiec możliwe że przywieziemy szybkie japońskie auto do klasy Street AWD
Moje auto bedzie można zobaczyć, a jak organizatorzy pozwolą to przejechać się na prawym w najbliższą sobote i niedziele
Lawete mam dwu samochodową wiec możliwe że przywieziemy szybkie japońskie auto do klasy Street AWD
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
- radziejwwl
- fanatyk nissana
A ja mam k... inna robote grr ;P Yapko na warsztacie siedzisz ?:D
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka
Nie ma mnie w warsztacie własnie skonczyłem prace
plan był taki że weżmiemy na lawete Mitsubishi Eclipse 400+ ale jednak kolega pojedzie na kołach albo nie pojedzie wcale ( nie wiem, nie wnikam)
Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło Przywieziemy Nissana Skyline R34 też dobry lans
plan był taki że weżmiemy na lawete Mitsubishi Eclipse 400+ ale jednak kolega pojedzie na kołach albo nie pojedzie wcale ( nie wiem, nie wnikam)
Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło Przywieziemy Nissana Skyline R34 też dobry lans
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży