Stołeczna szarża na Wawrzkowizne (Zlot NZ 2013)
Stołeczna szarża na Wawrzkowizne (Zlot NZ 2013)
No to planujemy!
Kiedy i jak jedziemy? Jakieś propozycje? Pomysły? Może warto wyjechać w środę po pracy - byłby jeden dzień (wieczór) dodatkowo.
Wyjazd - CZWARTEK (godzina 8 rano) parking spotowy na Bemowie
1. EnDrIu+Pszczolka
2. Bomble
3. Radzieje
4. Misiek + Ewelinka
5. BaSsGrU
6. Komo + Maryśka
7. Seba WWA
8. MichałB86
9. Mariusz.b86
10. Niewinnna
11. lawina
12. Ryś
13. VILQ + maleństwo
14. TUŚKA - dołączę do Was w okolicach Grodziska Maz (Błonie), bo tam jestem od dzisiaj. jaka w końcu trasa jest ustalona i do kogo dzwonić w celu ustalenia szczegółów?
15. Grisha, Siwy WPR i SKA - dołączą po trasie na wys. Pruszkowa lub Grodziska
16. Elmer
Kiedy i jak jedziemy? Jakieś propozycje? Pomysły? Może warto wyjechać w środę po pracy - byłby jeden dzień (wieczór) dodatkowo.
Wyjazd - CZWARTEK (godzina 8 rano) parking spotowy na Bemowie
1. EnDrIu+Pszczolka
2. Bomble
3. Radzieje
4. Misiek + Ewelinka
5. BaSsGrU
6. Komo + Maryśka
7. Seba WWA
8. MichałB86
9. Mariusz.b86
10. Niewinnna
11. lawina
12. Ryś
13. VILQ + maleństwo
14. TUŚKA - dołączę do Was w okolicach Grodziska Maz (Błonie), bo tam jestem od dzisiaj. jaka w końcu trasa jest ustalona i do kogo dzwonić w celu ustalenia szczegółów?
15. Grisha, Siwy WPR i SKA - dołączą po trasie na wys. Pruszkowa lub Grodziska
16. Elmer
Ostatnio zmieniony 2013-05-30, 01:09 przez Elmer, łącznie zmieniany 7 razy.
Rozmawiałem z panią manager i doba zaczyna się o 14.00. Ale jeśli domki/pokoje/lokale/witryny/szafy czy gdzie tam będziecie mieszkać nie będą zajęte dzień wcześniej to można się wbijać od 8.00. Z Błonia jest ok 170 km - Błonie -> Grodzisk Maz. -> Radziejowice -> Trasa E67 -> za Piotrkowem wbijamy się na A1 -> w miejscowości Kamieńsk wbijamy na Bełchatów -> w miejscowości Słok jedziemy prosto w las i za 8 km jesteśmy na ośrodku.
Z nissanem od 2005 roku

- radziejwwl
- fanatyk nissana
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
hehe możemy mam tam rodzinkęradziejwwl pisze:Radziejowice , moje klimaty tam sie zatrzymamy,
dlaczego Błonie a nie JankiBłonie -> Grodzisk Maz. -> Radziejowice -> Trasa E67 -> za Piotrkowem wbijamy się na A1 -> w miejscowości Kamieńsk wbijamy na Bełchatów -> w miejscowości Słok jedziemy prosto w las i za 8 km jesteśmy na ośrodku.
A jesli Błonie to łatwiej
Błonie -> A2 -> Droga 50 na Mszczonów -> Trasa E67 -> za Piotrkowem wbijamy się na A1 -> w miejscowości Kamieńsk wbijamy na Bełchatów -> w miejscowości Słok jedziemy prosto w las i za 8 km jesteśmy na ośrodku.
- piotr100lica
- doświadczony forumowicz
Ta tras jest spoko.komorokoro pisze:Błonie -> A2 -> Droga 50 na Mszczonów -> Trasa E67 -> za Piotrkowem wbijamy się na A1 -> w miejscowości Kamieńsk wbijamy na Bełchatów -> w miejscowości Słok jedziemy prosto w las i za 8 km jesteśmy na ośrodku.
Większość z okolic Wa-wy będzie się musiała i tak dobić do Mszczonowa na Trase nr8

A ja bym poleciał autostradką za darmoszke do strykowa=> łodź pabianice lub piotrków i na bełchatów 178 km
[ Dodano: 2013-02-26, 22:44 ]

Uploaded with ImageShack.us

Dark Shadow
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Popieram. Podobnie myślałem jechać. Tym razem będzie dzienna kolumna.BaSsGrU pisze:A ja bym poleciał autostradką za darmoszke do strykowa=> łodź pabianice lub piotrków i na bełchatów 178 km
[url=http://img801.imageshack.us/img801/4714/beztytuukkb.png]Obrazek[/URL]
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
Jest dalej jak Gierkówką... i dłużej bo przez całą Łódź się jedzie i kolumna się potnie na światłach... a ósemką wszyscy razem przelecicie...BaSsGrU pisze:A ja bym poleciał autostradką za darmoszke do strykowa=> łodź pabianice lub piotrków i na bełchatów 178 km
[url=http://img801.imageshack.us/img801/4714/beztytuukkb.png]Obrazek[/URL]

...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a

...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a

- radziejwwl
- fanatyk nissana
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
- Niewinna
- fanatyk nissana
Szymuś Ty kiedy zamierzasz jechać?Szymeq pisze:Rozmawiałem z panią manager i doba zaczyna się o 14.00. Ale jeśli domki/pokoje/lokale/witryny/szafy czy gdzie tam będziecie mieszkać nie będą zajęte dzień wcześniej to można się wbijać od 8.00. Z Błonia jest ok 170 km - Błonie -> Grodzisk Maz. -> Radziejowice -> Trasa E67 -> za Piotrkowem wbijamy się na A1 -> w miejscowości Kamieńsk wbijamy na Bełchatów -> w miejscowości Słok jedziemy prosto w las i za 8 km jesteśmy na ośrodku.
W związku z tym, że nie mamy osobistego kontaktu z wynajmującymi domki- mamy pytać się Bombla czy możemy przyjechać w środę wieczorem

AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA"
!
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836

viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
Jeżeli nie da się wynająć domków na dobę dłużej to wg mnie nie ma sensu jechać w środę wieczorem.
Co do trasy to mi wszystko jedno, byle droga była bez dziur
[ Dodano: 2013-02-27, 14:56 ]
p.s. uważam że nazwa tematu jest zajebi***e inteligentnie dowcipna
good job Elmer 
Co do trasy to mi wszystko jedno, byle droga była bez dziur

[ Dodano: 2013-02-27, 14:56 ]
p.s. uważam że nazwa tematu jest zajebi***e inteligentnie dowcipna

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
Ale to na jedynce...bombel pisze:Wracając trzeba jechać lewym pasem, bo prawy praktycznie nie istnieje

Jeszcze nie zrobili do Autostrady remontu...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...

Trasa mi z grubsza obojętna, dostosuję się do wyboru bardziej doświadczonych długodystansowców.
Co do terminu wyjazdu. Czy rozbijamy wstępnie wyjazd na dwie fale? Środa popołudnie i czwartek rano?
Ja będę jechał pewnie w środę. Wczesnym wieczorkiem zajedziemy to się jeszcze grilla zaliczy, zrobi rekonesans i może uda się więcej zapamiętać z pierwszej połowy czwartku
[ Dodano: 2013-02-27, 16:23 ]
Nooo na upartego to można nie iść spać wcale
Wytrzymywaliśmy całą noc drogi na zlot to tym bardziej wytrzymamy na miejscu
Chodź czy ja wiem... 
Co do terminu wyjazdu. Czy rozbijamy wstępnie wyjazd na dwie fale? Środa popołudnie i czwartek rano?
Ja będę jechał pewnie w środę. Wczesnym wieczorkiem zajedziemy to się jeszcze grilla zaliczy, zrobi rekonesans i może uda się więcej zapamiętać z pierwszej połowy czwartku

Aaa dziękuję za uznanieMisiek pisze:p.s. uważam że nazwa tematu jest zajebi***e inteligentnie dowcipna good job Elmer

[ Dodano: 2013-02-27, 16:23 ]
No to w miarę oczywiste chyba jest, że jedna noc więcej, łączy się z opłatą za 1 noc więcejbombel pisze: Niewinna napisał/a:
mamy pytać się Bombla czy możemy przyjechać w środę wieczorem ?
NIE. Chyba ze zarezerwujesz jedna dobe wiecej

Nooo na upartego to można nie iść spać wcale

Z łodzi do Wawy to oczywiście autostradą opłaca się jechać ale...
na Zlota to śmigajcie przez Rawę, Tomaszów i Piotrków bez sensu się przebijać przez 15 skrzyżowań ze światłami w Łodzi. Fakt że w czwartek nie będzie ruchu ale kolumną ciężko się nie rozdzielić. No chyba że przejeżdżając przez Łódź się podłączymy i będzie większa ekipa ;P
na Zlota to śmigajcie przez Rawę, Tomaszów i Piotrków bez sensu się przebijać przez 15 skrzyżowań ze światłami w Łodzi. Fakt że w czwartek nie będzie ruchu ale kolumną ciężko się nie rozdzielić. No chyba że przejeżdżając przez Łódź się podłączymy i będzie większa ekipa ;P
Nissan Primera SR20DE+T
-
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
zobaczymy ile zjazdów i MOP-ów uda się uruchomić do zlotu 

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66