Łódzka Grupa
-
ainkaa
dzięki ale nie paleainkaa pisze:Zapraszamy Was serdecznie
A może spocik gdzie indziej? Jakby było ciepło jakaś trawka, woda? Co Wy na to?
>> NZ grupa Płock <<z Nissanem od 10.12.07r-05.09.10r(N14), od 14.05.10r(N15), od 22.01.12r-27.06.13r(K11), od 8.05.13r-24.06.2018(P11.144), 22.04.2018r(Tino)
Witam łódzką...
tak się odgrażaliście
a tu cisza
... to kiedy na tego spota mamy przyjeżdzać...
tak się odgrażaliście
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
ja też uważam ze najbliższa niedziela to dobry pomysł 
>> NZ grupa Płock <<z Nissanem od 10.12.07r-05.09.10r(N14), od 14.05.10r(N15), od 22.01.12r-27.06.13r(K11), od 8.05.13r-24.06.2018(P11.144), 22.04.2018r(Tino)
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Tuśka, Oczywiście zapraszamy kiedy będziecie chcieli, może być nawet i ten weekend , byle by wam się chciało przyjechać tyle km na jeden dzień, osobiście wolę coś zaplanować , a dokładnie chociaż nocleg zorganizować abyście mogli zostać , a dokładnie aby mozna było po grillować i się delikatnie napić 
-
ainkaa
Ja też jestem za noclegiem, grillem, piciem, zabawą, ustalmy termin i zorganizuje się
jakąs wakacyjną integrację 
no i po konsultacji słowno zaspanej przy pomocy tela ze śpiącym sunniaczkiem ustaliliśmy, że: chcemy zorganizować imprezkę integracyjną dla kilku grup: płockiej, stołecznej, częstochowskiej, katowickiej i łódzkiej oczywiście
z grillem, muzą, piciem i noclegiem. Termin to lipiec, dokładniej, noo właśnie napisałam do tych grup teraz czekam też na Wasze zdanie/opinię/chęci 
no i po konsultacji słowno zaspanej przy pomocy tela ze śpiącym sunniaczkiem ustaliliśmy, że: chcemy zorganizować imprezkę integracyjną dla kilku grup: płockiej, stołecznej, częstochowskiej, katowickiej i łódzkiej oczywiście
zdecydowanie taka weekendowa akcja byłaby super pomysłem
to pomyślcie nad jakimś konkretnym miejscem... miło by też było żeby niedaleko była jakaś woda
nam dużo do szczęścia nie potrzeba... dobre towarzystwo i kawałek miejsca na namiot
pozdrawiam 
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
-
ainkaa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Bardzo fajne fotkiainkaa pisze:http://galeria.interia.pl/praca,w_id,942195,ref,1. foteczki ze zlotu
a ja tam boję się z Wami integrować .. jeszcze coś z "dymem" puścimy.... hehehwronek pisze:No ja sie chętnie zintegruje z kamilem
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
czyżbyś do czegoś "pił"kamil12 pisze:nie będzie problemu z trafieniem
-
ainkaa
Szkoda tylko, że tam nie ma za bardzo wody w pobliżu... w każdym razie nie kojarzęainkaa pisze:Co do szczegółów "spanka" to właśnie mamy na myśli wiśniową, tylko konkretnej liczby chętnych nam potrzeba i działamy
W takim przypadku nie trzeba nic rezerwować. Ustalamy termin na forum i śmigamy. W sezonie przyjeżdża kapela disco polo i grają na polu namiotowym...
Nissan Primera SR20DE+T
-
ainkaa
jest basenNeptune pisze:że tam nie ma za bardzo wody w pobliżu
foty serwises ze zlotu
http://picasaweb.google.pl/114364540563 ... oyZ-Oz3igE#
-
ainkaa
Szymeq też tak myślę, ale chciałam dać sznsę ludziom, widzę, że nic z tego nie wyjdzie, w niedzielę spot, obgadamy sprawę, w poniedziałek daję termin 
Głosik wrócił
poznasz mnie, mnie nie widać ale wbrew temu co się dziło z moim głosem na zlocie, bardzo dobrze mnie słychać
Powiedziałabym najpierw słychać, później widac 
Głosik wrócił
W sensie że Mamcia się "drze"ainkaa pisze:Powiedziałabym najpierw słychać, później widac