Łódzka Grupa
No fajny był weekendzik oby wiecej takich wyjazdów za miasto nad wodę. Dzieki za dobrą zabawę Wronkowi, Młodemu, Neptune, Erykowi, Maxine oraz 11 innym osobom których nie wszyscy znają. No i wielkie dzięki dla Gościa Specjalnego VIXUNIA
No i dzięki za spotkanko na De..u
No tak ale kiedyś bywało nas więcej ehhh strasznie ubolewamy nad tym. No ale co się dziwić jak ktoś "FAJNY" jest w grupie taki HEJTER czyt.(anonimowy lamus,który ukrywa się pod nickiem,dogryzając wszystkim którzy nie trzymają z tą osobą. Swoimi postami zaśmiecają sieć)
Pozdro Maro
No i dzięki za spotkanko na De..u
No tak ale kiedyś bywało nas więcej ehhh strasznie ubolewamy nad tym. No ale co się dziwić jak ktoś "FAJNY" jest w grupie taki HEJTER czyt.(anonimowy lamus,który ukrywa się pod nickiem,dogryzając wszystkim którzy nie trzymają z tą osobą. Swoimi postami zaśmiecają sieć)
Pozdro Maro
- killer2000
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
Podziękować za kolejny wspólny udany wyjazd wakacyjny. Dzięki za piłkę nożną z dzieciakami, siatkówkę, plażowanie, pływanie, rowerki wodne, kajaki, wędkowanie, badmintona, wiocha party NIE TYLKO PIWO W RĘKU BYŁO!!!
Eryk i Maxine cudnego macie pieska, zauroczył wszystkich i był główną atrakcją na tym wyjeździe. Młody księżycówka BANG!!!
Wronkowi za opowieści o 400 KM BMW
Dzięki VIXO że byłeś choć na trochę
Oby więcej takich wypadów, i w jeszcze większym gronie. To co jak pogoda dopisze za 2 tyg znów bibe robimy

Eryk i Maxine cudnego macie pieska, zauroczył wszystkich i był główną atrakcją na tym wyjeździe. Młody księżycówka BANG!!!

Wronkowi za opowieści o 400 KM BMW

Dzięki VIXO że byłeś choć na trochę

Oby więcej takich wypadów, i w jeszcze większym gronie. To co jak pogoda dopisze za 2 tyg znów bibe robimy

Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
Primera P11 2.0SLX
Lajt.*Kazik* pisze:Dzięki za piłkę nożną z dzieciakami

Bang, bang!*Kazik* pisze:Młody księżycówka BANG!!!

A ja NIE dziękuję.*Kazik* pisze: Dzięki VIXO że byłeś choć na trochę![]()

Jeśli nie będę w Skorzęcinie, albo Władku, to na bank wpadam.*Kazik* pisze: Oby więcej takich wypadów, i w jeszcze większym gronie. To co jak pogoda dopisze za 2 tyg znów bibe robimy![]()
![]()

- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Sorry Vixo zapomniałam dodać że cytuje kogoś już poprawiam no w tym tygodniu lajcik
"cytuje" "bo widzisz nie każdego kręcą spoty na ledzie, upalanie gumy, lub spoty z browarem w ręku" tak więc kolejny wypad na kolejny weekend a nie ten, koniecznie bezalkoholowy
"cytuje" "bo widzisz nie każdego kręcą spoty na ledzie, upalanie gumy, lub spoty z browarem w ręku" tak więc kolejny wypad na kolejny weekend a nie ten, koniecznie bezalkoholowy

Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0SLX
Bo to nie jest koncert życzeń
Pozatym o co mama chodzi...
A jakby tak ludzi z street-terror nagadać na coś większego i grubszego

Pozatym o co mama chodzi...
A jakby tak ludzi z street-terror nagadać na coś większego i grubszego

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
- killer2000
- fanatyk nissana
genialny pomysł vixo mam takiego ziomka w pracy co z hondziarzami się zadaje i pytał się mnie czy w sobote nie chciał bym polatać po mieście czy na deja podjechać muszę z nim konkretniej zagadać
Honda boy: "NO! How can I lose to a Nissan!? I got vtec w/ 200+ hp... What? Torque, you say?? WTF is 'torque'?"
Żebym ja miał do was bliżej
i żeby mi autko nie paliło tyle ile wleje
echh 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"