u mnie w miasteczku dziś iście piękna pogoda, postaram się zabrać tego słonka ze sobą aby dla wszystkich starczyło
 u mnie w miasteczku dziś iście piękna pogoda, postaram się zabrać tego słonka ze sobą aby dla wszystkich starczyło 
A więc do zobaczyska

dzięęęki wielkie wszystkim za bardzo udany zlot, świetną zabawę i genialną atmosferę
 dzięęęki wielkie wszystkim za bardzo udany zlot, świetną zabawę i genialną atmosferę  już się nie mogę doczekać kolejnego Północnego
 już się nie mogę doczekać kolejnego Północnego 

, co prawda grilla wyjątkowo odpuszczamy
, co prawda grilla wyjątkowo odpuszczamy
 - dziękujemy
 - dziękujemy za miłą atmosferę, fajną zabawę, oraz parę godzin śmiechu, fajne jedzenie, dobre picie:) - dzięki
 za miłą atmosferę, fajną zabawę, oraz parę godzin śmiechu, fajne jedzenie, dobre picie:) - dzięki
i ja jestem zaalfabox pisze:Sajmooon pisze:Nagrodę za tekst zlotu moim zdaniem powinna otrzymać Dzasta za: " nie chciało mi się iść... więc pobiegłam"

Spokojnie styknie
 Spokojnie styknie  Dziękuejmy Agusi za super gadżety jak i ogarnięcie ośrodka i w ogóle wszystkiego co z tym związane
 Dziękuejmy Agusi za super gadżety jak i ogarnięcie ośrodka i w ogóle wszystkiego co z tym związane  Dziękujemy wszystkim przybyłym zlotowiczom za umilenie nam weekendu
 Dziękujemy wszystkim przybyłym zlotowiczom za umilenie nam weekendu 
 Nie taka jakość jak u jawerta, ale zawsze coś
 Nie taka jakość jak u jawerta, ale zawsze coś 
 fotki jakieś napewno są wiec cos napewno wrzucisz
 fotki jakieś napewno są wiec cos napewno wrzucisz 
 viewtopic.php?t=16753
 viewtopic.php?t=16753