Łódzka Grupa
Kasia od początku istnienia tej grupy, w tym składzie był jeden moderator, niedawno wybraliśmy go ponownie=lubimy i szanujemy go, żart super, ale się uśmiałam.
Jestem za kaloryferem jako stałym miejscem spotów, jeśli ktoś da miejscówkę w centrum Łodzi, podporządkuję się, tak by każdy mniej więcej, miał jednakową drogę. Wyraziłam swoją opinię, jako klubowiczka
Co do miejsc "jak będzie ładna pogoda, spontan. Decyduje za nas sunniak, biorąc pod uwagę większość-regulamin forum się kłania.
Jestem za kaloryferem jako stałym miejscem spotów, jeśli ktoś da miejscówkę w centrum Łodzi, podporządkuję się, tak by każdy mniej więcej, miał jednakową drogę. Wyraziłam swoją opinię, jako klubowiczka

Nie żebym się czepiał ale jak było głosowanie to demokratycznie inna osoba została wybrana. No chyba, że coś mi umknęłomama pisze:od początku istnienia tej grupy, w tym składzie był jeden moderator, niedawno wybraliśmy go ponownie

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
Kto go wybrał to go wybrał na pewno nie ja, zresztą w pierwszej turze przegrał a po drugiej ustawionej wygranym tyle w tym temacie
Nie będzie za mnie decydował gdzie ja mam się spotykać. Nasz moderator jest od tego żeby umieścić to w pierwszym poście.

Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
Primera P11 2.0SLX
Kochanie, nikt nie będzie za Ciebie decydował gdzie masz się spotykać, spotykaj się gdzie chcesz, to wolny kraj i każdy człowiek ma wolność wyboru. Ja lubię i szanuję sunniaka, może właśnie dlatego, że on szanuje innych ludzi i nigdy nie widziałam, by kogoś tu publicznie atakował: dyplomacja-nieosiągalna dla wielu, ma wielu zwolenników w tej grupie, nie twórz podziałów....
[ Dodano: 2013-06-19, 23:28 ]
Nie wiem czy zauważyliście: co do wyborów, bo zostawiliśmy na szczęście kopię wyników: miały przejść dwie osoby do drugiej tury i byli to sunniak i killer, w drugiej zdecydowanie wygrał sunniak, jeszcze jakieś komentarze?
Nie wiem czy zauważyliście: co do wyborów, bo zostawiliśmy na szczęście kopię wyników: miały przejść dwie osoby do drugiej tury i byli to sunniak i killer, w drugiej zdecydowanie wygrał sunniak, jeszcze jakieś komentarze?
„Złoszczenie się na kogoś jest jak picie trucizny i oczekiwanie, że ta druga osoba umrze.”
Budda
Dlatego nie ma we mnie złości
Budda

Problem chyba tkwi w tym, że nie ma w Łodzi żadnej ciekawej miejscówki, która się nie znajduje przy jakiejś ruchliwej ulicy... Oczywiście pomijam D...
Co do Tuszyna to jeśli zapadnie taka decyzja, że spotykamy się tam to nie mam nic przeciwko, ale miejsca nie znam i nie wiem się czego spodziewać, ale gdyby się okazało, że jest tłok i nie ma gdzie zaparkować to faktycznie lipa...
A co z miejscem, gdzie się ślizgaliście którejś zimy? Jest ono ogólnie dostępne? (Też tam nie byłem)

A co z miejscem, gdzie się ślizgaliście którejś zimy? Jest ono ogólnie dostępne? (Też tam nie byłem)
fajna miejscówkaA co z miejscem, gdzie się ślizgaliście którejś zimy? Jest ono ogólnie dostępne? (Też tam nie byłem)

„Złoszczenie się na kogoś jest jak picie trucizny i oczekiwanie, że ta druga osoba umrze.”
Budda
Budda

Masz racje na Tuszynie może nie być miejsca po prostu szukamy innej ciekawszej miejscówki na letnie wypady gdzie można zrobić grillaKwietas pisze:Problem chyba tkwi w tym, że nie ma w Łodzi żadnej ciekawej miejscówki, która się nie znajduje przy jakiejś ruchliwej ulicy... Oczywiście pomijam D...Co do Tuszyna to jeśli zapadnie taka decyzja, że spotykamy się tam to nie mam nic przeciwko, ale miejsca nie znam i nie wiem się czego spodziewać, ale gdyby się okazało, że jest tłok i nie ma gdzie zaparkować to faktycznie lipa...

Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0SLX
Nie będę się wypowiadała na temat wyborów ta akcja była ustawiona. Nie tworzę podziałów fakty mówią same za siebie.mama pisze:Kochanie, nikt nie będzie za Ciebie decydował gdzie masz się spotykać, spotykaj się gdzie chcesz, to wolny kraj i każdy człowiek ma wolność wyboru. Ja lubię i szanuję sunniaka, może właśnie dlatego, że on szanuje innych ludzi i nigdy nie widziałam, by kogoś tu publicznie atakował: dyplomacja-nieosiągalna dla wielu, ma wielu zwolenników w tej grupie, nie twórz podziałów....
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0SLX
- killer2000
- fanatyk nissana
Oczywiście, koniec spokoju
Podsumowując powyższą dyskusję: nic nie wniosła do tematu miejscówki.

o fakt, ciekawe czy jeszcze ją ma, niedługo zajrzy na forumKwietas pisze:Rzeźnik miał dobrą miejscówkę na grilla, ale szkoda, że się nie udziela na forum...*Kazik* pisze: letnie wypady gdzie można zrobić grilla

Ostatnio zmieniony 2013-06-20, 08:19 przez mama, łącznie zmieniany 1 raz.
O co chodzi z "ustawieniem głosowania" ?
Co do miejscówki to nie jest ważne chyba gdzie, tylko żeby było ok
A chyba trzeba wybrać możliwie jak najlepiej , żeby było miejsce na auto, miejsce dla większej ilości osób no i aby było bezpiecznie .. a to gdzie to będzie to generalnie chyba kwestia drugorzędna.
Co do miejscówki to nie jest ważne chyba gdzie, tylko żeby było ok
A chyba trzeba wybrać możliwie jak najlepiej , żeby było miejsce na auto, miejsce dla większej ilości osób no i aby było bezpiecznie .. a to gdzie to będzie to generalnie chyba kwestia drugorzędna.
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
1. Tuszyn, Młynek,
2. Konstantynów
3. Głowno . Mrożyczka
4. Stawy Jana
5. Kaloryfer
6. GrillPole Lublinek
7. .........................
2. Konstantynów
3. Głowno . Mrożyczka
4. Stawy Jana
5. Kaloryfer
6. GrillPole Lublinek
7. .........................
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
- killer2000
- fanatyk nissana
Ktoś się jeszcze wypowie?
1. Tuszyn, Młynek,
2. Konstantynów
3. Głowno . Mrożyczka
4. Stawy Jana
5. Kaloryfer
6. GrillPole Lublinek
7. Staw Stefanskiego (2 głosy: Kazik i cubuś)
1. Tuszyn, Młynek,
2. Konstantynów
3. Głowno . Mrożyczka
4. Stawy Jana
5. Kaloryfer
6. GrillPole Lublinek
7. Staw Stefanskiego (2 głosy: Kazik i cubuś)
Budda
Budda