Ma się rozumieć, że wymusił i z jego OC będziesz robił samochód??MlodyLDZ pisze:I drugie btw. Setka ma rozjebany przód. Baran bmw mi wyjechał właśnie z Krokusowej...

Ja powinienem podjechać, w końcu mam dość blisko

Ma się rozumieć, że wymusił i z jego OC będziesz robił samochód??MlodyLDZ pisze:I drugie btw. Setka ma rozjebany przód. Baran bmw mi wyjechał właśnie z Krokusowej...
No nikomu się nic nie stało. Dopiero wróciliście? Bym wiedział, to bym tam do Was podjechał... Myślałem, że koło 23 się zbierzecie, to nie byłoby sensu żebym podjeżdżał.ainkaa pisze:MlodyLDZ, dziękujemy za telefon i za info, wolałabym, żebyście jednak cało: i Ty i seta dojechali na koncert. Szkoda sety, dobrze, że nic Ci nie jest.
![]()
Niby nie.misiar90 pisze:
A mnie wczoraj poznałeś?
Na ten moment w głowie naprawa/zmiana i sprzedaż na części/zmiana i sprzedaż takiego w całości/zmiana i sprzedaż zrobionego w większości. Wszystko się okaże po wyliczeniu kasy od ubezpieczyciela. I jak sprawdzimy u brata na warsztacie co dokładnie się zje**ło. Wtedy się podliczy koszty i będzie wiadomo.misiar90 pisze: Szkoda auta:/ coś już planujesz zmiana, naprawa?
a to myślisz że nie będziesz miał szkody całkowitej?MlodyLDZ pisze:MacGayver, no niestety nie. 2000 to prawdopodobnie szkoda całkowita...
całkiem ładna, tylko jak zawsze razi mnie dźwignia od automatuMacGayver pisze: http://otomoto.pl/nissan-maxima-C26073333.html
a dziękuję, fajnie że się podoba choć jest trochę rzeczy do poprawkiWiooreck pisze: fajny ten 200sx, super było zobaczyć
No właśnie, ta droga zjada najwięcej. Ale to wtedy trzeba wiedzieć, że samochód jest w 100% pewny.MlodyLDZ pisze:Gdyby było bliżej... Trasa Laguną to jest 500zł.
Musiałbyś go kupić nowego, żeby nie było nic do poprawki. Poza tym, zawsze lepiej się patrzy na kogoś kto dba i doprowadza do stanu "idealnego"Fabian pisze:a dziękuję, fajnie że się podoba choć jest trochę rzeczy do poprawki