czy Ty mówisz o zlocie, który ja robie?killer2000 pisze:ja już jestem na liście almerkowo-zlotowej , nie żle luda się tam juz zapisało watacha nie zła będzie jeszcze my przyjedziemy naszą nissanową wataszką to już wogóle kocioł bedzie

czy Ty mówisz o zlocie, który ja robie?killer2000 pisze:ja już jestem na liście almerkowo-zlotowej , nie żle luda się tam juz zapisało watacha nie zła będzie jeszcze my przyjedziemy naszą nissanową wataszką to już wogóle kocioł bedzie
Ja jak już mówiłem jestem za.scubzik pisze:Jak wiecie (albo i nie) w ostatni "łikend" sierpnia organizowany jest zlot Almery w Arturówku na którym pojawią się przedstawiciele z całego "Polanda" (w tym znana i lubiana Ciocia Saffira
)
Maro proponuje (a ja jestem mega za !) aby odwiedzić "almerowców" na zlocie i zintegrować się wspólnie . .i pokazać gościnność łódzką
Czy ktoś jest chętny na takiego "special spota? " CO WY NA TO
A może rzeczywiście lepiej po wakacjach?scubzik pisze: PS: a może połączyć organizację rekordspota i odwiedzin u Almerowców ?
grozisz mi?killer2000 pisze:tyle luda
oooooooooooo Scubzik i Maro zaplusowaliscubzik pisze:Na prośbę MARO
Jak wiecie (albo i nie) w ostatni "łikend" sierpnia organizowany jest zlot Almery w Arturówku na którym pojawią się przedstawiciele z całego "Polanda" (w tym znana i lubiana Ciocia Saffira
)
Maro proponuje (a ja jestem mega za !) aby odwiedzić "almerowców" na zlocie i zintegrować się wspólnie . .i pokazać gościnność łódzką
Czy ktoś jest chętny na takiego "special spota? " CO WY NA TO