Nie.ANDREW pisze:A nie lepiej, szybciej i wygodniej jechać Wam A2?Wiem wiem, że płatna ale jednak komfort jest.

Ja proponuję się tu ustawić. Przy stacji BP, wszystkie fury się zmieszczą i kiedyś już się tam w kilku ustawialiśmy jadąc do blacharza.

Nie.ANDREW pisze:A nie lepiej, szybciej i wygodniej jechać Wam A2?Wiem wiem, że płatna ale jednak komfort jest.
ręcyma , nogyma, brzuchyma i innymi niesfornymi częściami ciała mego jestem za !MacGayver pisze:p.s. oczywiście też wolę bocznymi jechać bo jest fajniej
z dzieckiem na pokładzie ... słabo ..MlodyLDZ pisze:100 scubziu
z tego co wiem .. jedzieainkaa pisze:Serwises nie jedzie?
Piotrunia myślę, że czas Was odwiedzić zatem w Pabianicach...Serwises pisze:Dobrze że mnie nie będzie to znów mnie ominieainkaa pisze:OOOk. to dozo dzisiaj, wjedziemy z Szelmozami tylko na chwilkę, ale wystarczy by się uściskać z Wami i przekazać to co przekazane być ma![]()
Aniu jak by co to masz czas do zlotu,potem sprawa się przedawnia
Nie marudzi tylko ma chłopak racje, pojade na spota, spot sie kończy o 18- 18.30 a na na drugim spocie ludzie sie teraz zbierają o 20. Jechać na teofilow w te i z powrotem to średnia opcjaainkaa pisze:Marudzisz
Również tak uważam, ale przesunięcie spotkow chociaż na 17 nikomu krzywdy nie zrobi, a paru osobom ułatwiainkaa pisze:Co do miejsca spotowania zrobicie jak będziecie chcielichoć ja uważam, że kaloryfer jest dobrą miejscówą.
Zawsze możecie zrezygnować ze spotowania o 16 i przerzucić miejsce spotów na d na 20:00.