Grupa Płock i okolice
- mamtogdzies
 - stały bywalec

mamtogdzies, wszystko piknie, wszystko ładnie, tylko w tej opcji "kobitki na zakupy" widziałbym taką mała "pietkę pana Achillesa" tzn, jak mam żonkę i córkę wysłać na zakupy, to na te zakupy muszę dać im kase, jak dam im kase to bedzie "po pizzy" na spocie, nie wspominając o zakupie paliwa na dojazd. A jak z kolei nie dam moim kobitkom kasy na zakupy, to nie bedzie kobitek na zakupach. Jak nie spojrzeć i tak źle, i tak nie dobrze 

Ps
Byłaby opcja "kobitki na spot", no ale moja starsza kobitka nie ma najmniejszej ochoty (wystarczy że mąż ześwirował), młodsza z tatkiem by wyskoczyła, i to bez dwóch zdań, ale.............. tu znowu trafiamy na starszą, nie puści z tatkiem młodszej.
Ehhhhh cięzkie jest życie tatki

Ps
Byłaby opcja "kobitki na spot", no ale moja starsza kobitka nie ma najmniejszej ochoty (wystarczy że mąż ześwirował), młodsza z tatkiem by wyskoczyła, i to bez dwóch zdań, ale.............. tu znowu trafiamy na starszą, nie puści z tatkiem młodszej.
Ehhhhh cięzkie jest życie tatki
nie no 
 nie żenię sie 
 Klonek ty tez sie zastanów 

Ja mam w maju OC i przegląd wiec Maj bedzie rewelacyjnie cieżki
Moja pani a zakupy szła nie bedzie wiec przynajmniej tutaj mnie nie trzyma kieszeń

Ja mam w maju OC i przegląd wiec Maj bedzie rewelacyjnie cieżki
Moja pani a zakupy szła nie bedzie wiec przynajmniej tutaj mnie nie trzyma kieszeń
>> NZ grupa Płock <<z Nissanem od 10.12.07r-05.09.10r(N14), od 14.05.10r(N15), od 22.01.12r-27.06.13r(K11), od 8.05.13r-24.06.2018(P11.144), 22.04.2018r(Tino)
						Ja mam chytry plan "awaryjny"  
  czyli ............. dla starszej dodatek nasenny do herbatki porannej  
  bedzie, że sie nie wyspała  

małej wystarczy powiedzieć, że jak chce jeszcze gdziekolwiek z tatkiem wyjść/pojechać, to przed mamą żadnego chwalenia  

[ Dodano: 2010-03-16, 13:36 ]
No dobra, już siedzę cicho o "życiu po........" ehehehe bo niby czemu mielibyście mieć lepiej ode mnie.

Chłopaki żenić sie i to bez dwóch zdań !

[ Dodano: 2010-03-16, 14:34 ]
Mała aktualizacja spotowa.......
Jeśli dobrze zerkłem do sasiądów do Bydgoszy, Torunia, Włocławka, to termin wiosennego spotowania oznaczony został na 11.04.2010r - no to kalendarze w łapki, i zerkamy, zastanawiamy się
  komu by pasowało "ruszyć na zachód"   
Aha.... no i nalezy brać pod uwagę, że punkt docelowy może się przesunąć do Torunia - kto lubi pierniczki?

[ Dodano: 2010-03-16, 13:36 ]
No dobra, już siedzę cicho o "życiu po........" ehehehe bo niby czemu mielibyście mieć lepiej ode mnie.
Chłopaki żenić sie i to bez dwóch zdań !
[ Dodano: 2010-03-16, 14:34 ]
Mała aktualizacja spotowa.......
Jeśli dobrze zerkłem do sasiądów do Bydgoszy, Torunia, Włocławka, to termin wiosennego spotowania oznaczony został na 11.04.2010r - no to kalendarze w łapki, i zerkamy, zastanawiamy się
Aha.... no i nalezy brać pod uwagę, że punkt docelowy może się przesunąć do Torunia - kto lubi pierniczki?
Jak tak dalej pójdzie to ja nigdzie nie pojadę 

Dziś mi auto zdechło
 jechałem sobie spokojnie nagle zgasł i już nie zapalił 

Dziś mi auto zdechło
Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
Pozdrawiamy Wszystkich.
Dzięki chłopaki za wsparcie 
Najgorsze jest to że jestem obecnie na zwolnieniu lekarskim i nie bardzo mogę nic działać no ale zobaczymy w piątek coś pokombinuje i mam nadzieje ze go rozgryzę
A tego jedenastego to dokąd w końcu bo się pogubiłem

Najgorsze jest to że jestem obecnie na zwolnieniu lekarskim i nie bardzo mogę nic działać no ale zobaczymy w piątek coś pokombinuje i mam nadzieje ze go rozgryzę
A tego jedenastego to dokąd w końcu bo się pogubiłem
Nasze Nisma
Pozdrawiamy Wszystkich.
Pozdrawiamy Wszystkich.
Z jedenastym to trzeba co jakis czas zapuścić oko do somsiadów, bo jeszcze nie ustalili umiejscowienia "punktu docelowego," i może wyjśc Włocławek, a może wyjść Toruń.  Włocławek jako "punkt zero" jest "w zasiegu" grup: naszym, Włocławka, Torunia, najdalej ma Bydgoszcz, natomiast "punkt zero" w Toruniu jest najdalszym dla nas.  
Tak czy siak "radość w sercu i uśmiech na twarzy"
  i czekamy na wyklarowanie, no i na termin somsiadów z południa, a może wyjść  może wyjść, ze będziemy mieć "zbieg terminów" i wyjdzie "orzeszek" (a Jagienki ani widu - dla niewtajemniczonych, aby nie wyszło że znowu szyfruję hie hie hie Jagienka to bohaterka nie mała, co pupcią orzeszki łupała)  

Tak czy siak "radość w sercu i uśmiech na twarzy"
- ExtasyGirl
 - stały bywalec

witam i pozdrawiam Płock.
mam problem ze swoją primą wczoraj zaczeła jak by bardziej chałasować
dzisiaj zaglądam pod spód a tam tłumik ...( no właśnie nie tłumik ale to co z niego zostało ) wygląda nie ciekawie. to nieciekawie dotyczy też środkowego
i tu moja prośba wiecie może gdzie i jaki tłumik w domyśle dobry jakiej marki za jakie pieniądze można w Płocku kupić
na allegro jest tego troche i wcale nie drogie ale pytanie jle da się na tym pojeździć
bo ten który mam teraz założyłem dwa lata temu i w miedzy czasie raz go spawałem
lipa niesamowita
będę wdzięczny za jakąś informacje głównie dotyczącą producenta i ewentualnych doświadczeń
pozdrawiam

mam problem ze swoją primą wczoraj zaczeła jak by bardziej chałasować
dzisiaj zaglądam pod spód a tam tłumik ...( no właśnie nie tłumik ale to co z niego zostało ) wygląda nie ciekawie. to nieciekawie dotyczy też środkowego
i tu moja prośba wiecie może gdzie i jaki tłumik w domyśle dobry jakiej marki za jakie pieniądze można w Płocku kupić
na allegro jest tego troche i wcale nie drogie ale pytanie jle da się na tym pojeździć
bo ten który mam teraz założyłem dwa lata temu i w miedzy czasie raz go spawałem
lipa niesamowita
będę wdzięczny za jakąś informacje głównie dotyczącą producenta i ewentualnych doświadczeń
pozdrawiam
PRIMERA ze tak powiem to pojęcie względne 
 osobiście znam przynajmniej 3 modele primer 
 nie wydaje mi sie zeby wszystkie 3 miały taki sam tłumik 
 wiec tak jakby jak byś mógł to podaj model dokładny, rok i silnik 

>> NZ grupa Płock <<z Nissanem od 10.12.07r-05.09.10r(N14), od 14.05.10r(N15), od 22.01.12r-27.06.13r(K11), od 8.05.13r-24.06.2018(P11.144), 22.04.2018r(Tino)
						celowo pominąłem ten fragment informacji ze względu na to że są one podane pod nicem z lewej strony postuPustelnik pisze:PRIMERA ze tak powiem to pojęcie względneosobiście znam przynajmniej 3 modele primer
nie wydaje mi sie zeby wszystkie 3 miały taki sam tłumik
wiec tak jakby jak byś mógł to podaj model dokładny, rok i silnik
robalek... dzięki podjade tam w sobote
mam jeszcze jedno pytanie dotyczy ono katalizatora chce się go pozbyć są jakieś wstawki zamiast niego czy trzeba coś kombinować i spawać
kuban
w opcji "polecam" wpisałem namiary w warsztatach mazowieckich czyli tutaj: viewtopic.php?t=757 (masz adres i kontakt)
Jeśli bedziesz jechał wyszogrodzką od strony nowego mostu/Zakładu Energetycznego, to przed samym przejazdem kolejowym będziesz miał zjazd po lewej stronie, jak tylko zjedziesz, to trafiasz na rozwidlenie i znowu dajesz w lewo i po przejechaniu ok 100m po prawej bedziesz miał "Klinikę tłumika".
A co do "kata", to jesli się nie mylę wstawka zamiast niego zwie się "strumienica" czy jakoś tak, ale chyba lepiej przed podmianką poczytać co w temacie pisza inni bo chyba gdzies czytałem wypowiedź, ze nic nie daje. Możesz też całkowicie wywalić "kata", z tym, że dobrze abyś miał pod ręką jakiś warsztacik co bez wiekszego wnikania podstępluje Ci przegląd, bo inaczej to może być "le'pupaaa zbitaaa"

w opcji "polecam" wpisałem namiary w warsztatach mazowieckich czyli tutaj: viewtopic.php?t=757 (masz adres i kontakt)
Jeśli bedziesz jechał wyszogrodzką od strony nowego mostu/Zakładu Energetycznego, to przed samym przejazdem kolejowym będziesz miał zjazd po lewej stronie, jak tylko zjedziesz, to trafiasz na rozwidlenie i znowu dajesz w lewo i po przejechaniu ok 100m po prawej bedziesz miał "Klinikę tłumika".
A co do "kata", to jesli się nie mylę wstawka zamiast niego zwie się "strumienica" czy jakoś tak, ale chyba lepiej przed podmianką poczytać co w temacie pisza inni bo chyba gdzies czytałem wypowiedź, ze nic nie daje. Możesz też całkowicie wywalić "kata", z tym, że dobrze abyś miał pod ręką jakiś warsztacik co bez wiekszego wnikania podstępluje Ci przegląd, bo inaczej to może być "le'pupaaa zbitaaa"
Co do "Kliniki tłumnika" też słyszałem pozytywne opinie znajomych.
Wracając do nowej wlepy
Niestety samemu trzeba wycinać
Zresztą każdy ma 2 rączki
Na spota mogę przywieźć kilka sztuk jak ktoś by reflektował

Wracając do nowej wlepy
Wlepa przyklejenia od wewnątrz na szybę 2 zeta za sztukę (wydrukowane logo z przezroczystym tłem - na folii 6x7 cm).mamtogdzies pisze:Ciekawe ile by kosztowało żeby zrobić taką wlepę wewnętrzną na szybę
Niestety samemu trzeba wycinać
Zresztą każdy ma 2 rączki
Na spota mogę przywieźć kilka sztuk jak ktoś by reflektował
Michalllo, co do nieplanowanych postojów to ja wiem co nieco 
 dzisiaj znowu zastrajkowal moj samochodzik i niechce palic pewnie bedzie tak jak zawsze dzien moze dwa i zapali 
usterka już jest zdiagnozowana 502 zł czujniczek walu kosztuje i wymiana 150 ach ... co za ból
tu na miejscu zawsze ktoś mnie ściągnie z ulicy gorzej jak wyskoczyłbym gdzieś w traske dlatego na razie ich unikam, i czekam na pieniążki z ubezpieczenia za ta szkodę może coś zostanie to czujniczek sie wymieni
Tu ukłon w stronę naszych policjantów namierzyli gościa,
 zgłosiłem już szkodę czas pokaże ile zapłacą 

usterka już jest zdiagnozowana 502 zł czujniczek walu kosztuje i wymiana 150 ach ... co za ból
tu na miejscu zawsze ktoś mnie ściągnie z ulicy gorzej jak wyskoczyłbym gdzieś w traske dlatego na razie ich unikam, i czekam na pieniążki z ubezpieczenia za ta szkodę może coś zostanie to czujniczek sie wymieni
Tu ukłon w stronę naszych policjantów namierzyli gościa,
klonek, to w końcu dobra wiadomośc z tym ze znaleźli kolesia, ale za to ciagle problemy z autkiem 
kuban, sorry ale nie zerknąłem
   mea culpa   

kuban, sorry ale nie zerknąłem
						klonek - no to faktycznie masz farta bo rzadko się zdarza żeby zbiega namierzyli no ale ty jak dobrze pamiętam miałeś na jego temat sporo wiedzy i z tond taki skutek
a jeśli chodzi o ten czujniczek to też miałem z nim kłopoty te same objawy z tą różnicą że mój jest made in Japan i mnie to kosztowało 750 + koszty dojazdu 2*do Warszawy bo nigdzie indziej nie chcieli się tego podjąć a tam zrobili i dali dożywotnią gwarancje ale podzielam twoje zdanie w moim przypadku to też jedyna tak kosztowna usterka podobno normalna w dwu litrowych silnikach szczególnie tych pochodzących z rynku niemieckiego z ograniczoną mocą

a jeśli chodzi o ten czujniczek to też miałem z nim kłopoty te same objawy z tą różnicą że mój jest made in Japan i mnie to kosztowało 750 + koszty dojazdu 2*do Warszawy bo nigdzie indziej nie chcieli się tego podjąć a tam zrobili i dali dożywotnią gwarancje ale podzielam twoje zdanie w moim przypadku to też jedyna tak kosztowna usterka podobno normalna w dwu litrowych silnikach szczególnie tych pochodzących z rynku niemieckiego z ograniczoną mocą
- mamtogdzies
 - stały bywalec

Ja też chce ja też i to dużo bo mam dużo samochodów 
 Nissana co prawda na razie tylko jeden jeżdzi ten najmniejszy elektryczny 

Nasze Nisma
Pozdrawiamy Wszystkich.
Pozdrawiamy Wszystkich.