Wybaczcie, że się nie pojawiał na spotkaniach, ale poprawię się. Zawsze coś i przyznam się szczerze, że słabo z czasem.
Aby wam zrekompensować moją nieobecność podrzucam taki skromny projekt loga.
Piszcie co i jak.
Pozdrawiam

Taaaaaaaaaaaaa luda było multum tak ze nie było gdzie auta zaparkować i trzeba było przepychać się między klubowiczami i przekrzykiwać się miedzy sobą żeby można było porozmawiać (jakby kto nie zrozumiał to był sarkazm).Powoli zaczynam zastanawiać się czy w ogóle jest sens żeby istniała grupa 3City,jeśli na spot coraz częściej przyjeżdża tylko 3 autauleńka pisze:dzisiaj odbył sie spot grupy trójmiejskiej, liczyłam, że będzie tak jak na poprzednim spocie czyli cała masa autek, dużo ludzi i fajna zabawa. Co do tego ostatniego bawiłam się fajnie, tylko cała reszta nawaliła. Było nas 5 klubowiczów - 3 autka w sumie. Słabiutko jak na 3miasto, kupa ludu a prawie nikt nie przyjechał.
napisz konkrety to moze ktos od nas spotkałby sie z toba w Gdyni jakbyś był tu w odwiedzinach a co do trasy jak nie chcesz stać w korkach to omijaj Obwodnice trójmiejską i cała trasę aż do Władka przez Rumię -Redęsawickas pisze:w tygodniu smigam do Władka
a to już nie nasza wina,zresztą na NKP to w ogóle nic się nie dziejeSajmooon pisze:hochoł, Tak naprawdę nic nie możemy poradzić na liczebność osób na spotach bo wiadomo każdemu się może zdarzyć, ale większym problemem jest to że nie ma nowych klubowiczów przez co nasza grupa się nie powiększa
nie mnie to mów,ja już tyle razy to proponowałem,że już straciłem jakakolwiek nadzieje na taką przejażdżkęSajmooon pisze:A może na wrześniowy spot hochoł, by zorganizował drezyny?![]()