Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
ciekawe. Wczoraz odpiolem aku na pare minut, pojechalem z uczelni do domu i nic na mocy nie stracila. Dzis tez bez problemow smigala i silnik nie drzal.
Ryan1987 pisze:Merid został zajączkiem wielkanocnym i rozdaje jajka
Do tego króliczki Playboya i będzie git
A teraz z innej beczki, potrzebuję namiarów na firmę piaskująca i malującą alu felgi w dobrych cenach.
Alusy, które kiedyś tam kupiłem okazały się proste i wypadałoby je tylko odnowić i założyć letnie kapcie.
romano pisze:A teraz z innej beczki, potrzebuję namiarów na firmę piaskująca i malującą alu felgi w dobrych cenach.
Alusy, które kiedyś tam kupiłem okazały się proste i wypadałoby je tylko odnowić i założyć letnie kapcie.
Masz tak zasyfione czy tak zdarte? Bo ja mam dobry środek do czyszczenia
Ryan1987 pisze:Masz tak zasyfione czy tak zdarte? Bo ja mam dobry środek do czyszczenia
Trochę wżerów jest i środek do czyszczenia nic nie da.
Od biedy to mógłbym je założyć, bo stan jakiś tragiczny nie jest, ale chciałbym je zrobić raz a dobrze.
GHOSTRIDER pisze:Stary bez obrazy ale ty wez lepiej jedz na jakis warsztat i niech ktos posklada tego twojego trupulca do kupy bo chodzi to NAGANNIE. Merida sunny po wielu przygodach ladniej pracuje, nie wspomne o moim 100nx swietej pamieci. Napraw podstawowe elementy obrotomierz itp. a potem mysl o jakims KOMPIE. Bo obroty 1400 na jalowym silniku rozgrzanym to juz nominacja do SZROTA.
Mój "trupulec" działa lepiej niż Twój. Wystarczyło tylko obroty zmniejszyć i wszystko jest OK. Więc mój silnik moja sprawa.
GHOSTRIDER pisze:Bo wybieram sie 30 maja na KAMIEN SLASKI na wyscigi w 1/4 mili, mam w planie podac pojemnosc wbita w dowod i duzo KM mniej niz bedzie........ Mysle ze jak uzyskam okolo 110 km dadza mnie w niska klase cos da sie powalczyc moze w pierwsza 10 sie ZAŁAPIE.
Tak się składa że także będę 30 w Kamieniu najprawdopodobniej . Nie ładnie tak cwaniakować ...co tam masz zamiar wsadzić? Jesli 1.6 to z chęcią się z ciekawości z tobą ustawie
Myśle, że wszyscy przyjadą na comiesięczny, bo jak widzicie sami trzeba zrobić listę kto chce naklejke i składka na coś klubowego, ale nie chce pisać co to będzię gdyż jest to niespodzianka. Z kilkoma osobami ustaliliśmy, że składka wynosi 10 zł, ale nie martwcie się to co zostanie, będzię dobrze wykorzystane Kto chce naklejke jutro niech mi też przywiezie 5 zł za jedną. Dla przypomnienia:
Spot Comiesięczny odbędzię się 02.04.2010 o godzinie 19:00 na standardowej miejscówie pod ikeą
Wszystkie informacje na pierwszej stronie.
W planach zlotu rozmowa na parkingu, następnie może herbata w ikea, a na koncu dla chętnych fun city lub inne przyjemne miejsce
Wszystkich serdecznie zapraszam
blablaprzyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Kogo nie było to stracił naprawdę dużo zaczynając od dwu godzinnej grze i zabawie na automatach, gastromatic i pojeżdżawka samochodami. Po prostu ubaw po pachy był
P.S. Kogo nie było to moge tylko powiedzieć że siwol miał na sobie wczoraj komunijną koszule i musiał ją wyprać
blablaprzyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.