DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Oczywiście miło było się spotkać, prawie na czarno, Obcy nam trochę kolor przełamałp'xxl pisze:Pozdrawiam serdecznie i do następnego spota.

Miło że się pojawiłeś, poradziłeś sobie z wtryskami?Szkoda że jednak nie zwiążesz się z marką na dłużej, w każdym razie moja "wyłączność" na Micrę jest niezagrożonaobcy87 pisze:nowy kolega to OBCY

Oczywiście Padre, wspomniałeś że na rano nie wszyscy pracują, dlatego spot był wieczorem, nie wszystkim udało się-trudno, ale nigdy nie będzie tak żeby pasowało każdemu, a to praca, wyjazd, remont, narodziny dziecka czy coś innego i nieistotny w tym przypadku jest dzień tygodnia, bo niektórzy pracują i w weekendy przecież. A zmiana w pracy z reguły nie wypada z dnia na dzień więc można było wcześniej sygnalizować i przełożyć spotkanie jeśli komuś bardzo by zależało, tak dawniej działaliśmy przecież...Risto pisze:Stronę wcześniej wspomniałem,że mogą wystąpic braki w ludkach
Tymczasem kolejny planowany spot wypada 3 grudnia, macie jakieś sugestie?? Jak kto pracuje i czy dacie radę?
A w ogóle to może na kręgle się umówimy

Tak. Wymieniłem całą listwę i chodzi jak złaGonia pisze: Miło że się pojawiłeś, poradziłeś sobie z wtryskami?Szkoda że jednak nie zwiążesz się z marką na dłużej, w każdym razie moja "wyłączność" na Micrę jest niezagrożona![]()
![]()

Co do związania się to kto wie co życie przyniesie

Gonia pisze:Risto pisze:Stronę wcześniej wspomniałem,że mogą wystąpic braki w ludkachGonia!!! Ku......wa mać!! przeczytaj mój post pisany miesiąc temu.To za mało czasu na sygnalizowanie,ze ja i Misiek z Kamilą oraz Ivan( oraz inni których pominąłem--sorki) możemy sie nie pojawić bo praca nam nie pozwala? Mamy wziąść wolne? Hello!!!Gonia pisze: ... więc można było wcześniej sygnalizować i przełożyć spotkanie jeśli komuś bardzo by zależało, tak dawniej działaliśmy przecież...
No tak być nie może!
btw
ale się wku...............łem.
no i 3 XII też nam wypada być nieobecnym,bo tak nam pracodawca wymyślił
Risto...spoko...
Wszyscy wiemy o co chodzi.
Ja się cieszę, że pojawił się ktoś nowy, którego sam zaprosiłem z "innego" forum
Oczywiście żałuję, że nie mogłem być, ale wyjazd do Nachodu zmienił sie w wyjazd do Liberca...blee...
3.XII - to na dziś znak zapytania, mogę mieć późny powrót z daleka(piszę zawczasu
) Nie jestem z tego powodu zadowolony, bo oczywiście tęsknię
. Może jakiś spontan się uda.
Wszyscy wiemy o co chodzi.
Ja się cieszę, że pojawił się ktoś nowy, którego sam zaprosiłem z "innego" forum

Oczywiście żałuję, że nie mogłem być, ale wyjazd do Nachodu zmienił sie w wyjazd do Liberca...blee...
3.XII - to na dziś znak zapytania, mogę mieć późny powrót z daleka(piszę zawczasu

Risto pisze:Przykro mi niezwykle Risto, że tak publicznie mnie wyzwiskami obrzuciłeś właściwie bez powodu, przecież nikogo nie obraziłam, napisałam jak jest i jak było zawsze, wspomniałeś o sobie i Miśku,Kamila nie pracuje do wieczora, IvanH akurat między innymi decydował o terminie tego spotkania, a że wypadło że nie mógł-trudno, nie wiem kogo jeszcze miałeś na myśli, ale Wartburg pisał na forum, że się zjawi, Nadir też miał być ale tez w ostatniej chwili odwołał...Gonia pisze:Risto pisze:Stronę wcześniej wspomniałem,że mogą wystąpic braki w ludkachGonia!!! Ku......wa mać!! przeczytaj mój post pisany miesiąc temu.To za mało czasu na sygnalizowanie,ze ja i Misiek z Kamilą oraz Ivan( oraz inni których pominąłem--sorki) możemy sie nie pojawić bo praca nam nie pozwala? Mamy wziąść wolne? Hello!!!Gonia pisze: ... więc można było wcześniej sygnalizować i przełożyć spotkanie jeśli komuś bardzo by zależało, tak dawniej działaliśmy przecież...
No tak być nie może!
btw
ale się wku...............łem.
no i 3 XII też nam wypada być nieobecnym,bo tak nam pracodawca wymyślił
Najlepiej niech każdy pisze za siebie, a propozycji przełożenia spotkania także nikt nie rzucił.
Według mnie nic takiego się nie stało żebyś musiał Risto na forum taką agresją wobec mnie się afiszować i proszę Cię abyś wiecej tego nie robił...
Piątkowe spotkania pozatym są na razie tak jak napisałam na 1 stronie w wersji testowej, na 1-szym było 5 osób, myślę że to całkiem nieźle, biorąc pod uwagę, że bywały spoty 2-3 osobowe nie mówiąc juz o spocie kiedy P'xxl był sam...Jeszcze jedno; tak jak napisałam już wcześniej, zawsze możemy zorganizować poza regularnymi spotami spontana, jeśli będziemy bardzo za sobą tęsknićalbo jeśli wpadnie jakiś fajny pomysł komuś do głowy, tak przecież było zawsze i fajnie by było gdyby tak zostało...
Wracając do regularnego spota grudniowego; Kto zamierza być, kto na pewno nie może-poza Risto bo już wiemy że pracuje. Może wolicie inny termin?
No i zaproponowałam kręgle, kto jest za a kto ma inny pomysł?
Przepraszam ze sie wrące,ale:
1.Na moim rodzimym forum jest tak ze co piątek sie spotykamy(raz w miesiącu to po pierwsze mało a po drugie zawsze cos może komuś wypaść akurat w ten dzień). Fakt większość z nas jest z W-w...
2.Nie ma czegoś takiego jak"regulaminowe spoty" (tak BTW kto to wymyślił?
)
Jest nas dośc spora grupa i jezeli koś od czasu do czasu nie przyjedzie nikt nie robi afery.
3.
Wiem ze jestem nowy i jako taki mam najmniej do powiedzenia
ale może ktoś przemyśli to co powiedziałem.
4.
dzieki za zaproszenie 
1.Na moim rodzimym forum jest tak ze co piątek sie spotykamy(raz w miesiącu to po pierwsze mało a po drugie zawsze cos może komuś wypaść akurat w ten dzień). Fakt większość z nas jest z W-w...
2.Nie ma czegoś takiego jak"regulaminowe spoty" (tak BTW kto to wymyślił?

Jest nas dośc spora grupa i jezeli koś od czasu do czasu nie przyjedzie nikt nie robi afery.
3.
Wiem ze jestem nowy i jako taki mam najmniej do powiedzenia

4.
Tak,tak to Twoja zasułgaIvanH pisze:

Przeczytaj uważniej mój post, u nas również nie ma "regulaminowych" spotów, chcemy aby były REGULARNE a to zupełnie coś innego...na naszym forum spoty standardowo odbywały się raz w miesiącu (przynajmniej tak się staraliśmy) oczywiście bywało że spotkań było więcej i nadal nic nie stoi na przeszkodzie żeby odbywały się nawet codziennie...chodzi o ustalenie w miarę stałego terminu, żeby każdy wiedział z wyprzedzeniem i miał czas na zaplanowanie sobie dnia, ale jak zawsze należy się liczyć z tym że komuś "coś" wypadnie nagle, ale na to nie ma siły.obcy87 pisze:Przepraszam ze sie wrące,ale:
2.Nie ma czegoś takiego jak"regulaminowe spoty" (tak BTW kto to wymyślił?![]()
)
Nie ma sprawy można przełożyć, tylko szybka decyzja: sobota 4 grudnia, czy piątek 10-tego?? Jak bardziej pasuje zainteresowanym?? Proszę wypowiadajcie się w miarę szybko bo info na 1 stronie trzeba uaktualnić...Ja na razie nie mam planów w ww terminach, chyba, że w ostatniej chwili "coś" ale na to nie ma rady..Risto pisze:co do spotu grudniowego to może dałoby radę w sobotę 4XII lub piątek 10XII