ej no panowie kaleki chyba nie będziecie męczyć, miejcie troche sercaTomasz WPR pisze:Oraz w trąbę?? ZapomnijEnDrIu pisze:jak zaloza Ci gips to darujemy Ci zwałki i rzucanie sniegiem?
Grupa Stołeczna
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
Bedziemy mieli tyle litosci dla Ciebie co Ty dla Agi wczorajrokfor pisze:ej no panowie kaleki chyba nie będziecie męczyć, miejcie troche sercaTomasz WPR pisze:Oraz w trąbę?? ZapomnijEnDrIu pisze:jak zaloza Ci gips to darujemy Ci zwałki i rzucanie sniegiem?
Dr Karol?Karol pisze:gips na całą nogę to kiepska sprawa, potem Ci sie będzie kolano do tyłu wyginać, poza tym weź i się zainstaluj pod prysznic, a kolano to min 3 tygodnie, moim zdaniem jak nie ma opuchlizny to może być łękotkaczyli jeszcze lepiej pojebane bo się odnawia ... to co może w pakiecie artroskopie zamówić
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz
- Niewinna
- fanatyk nissana
Wyschłam w pubikuEnDrIu pisze: Ciekawe czy Niewinna miala chociaz centymetr swojego ubrania suchego
Wydaje mi sie ze troche sie Ci Roberciku odwdzieczyłamrokfor pisze:A Agnieszce sie chyba podobało bo uśmiechnięta chodziła
Pozdrawiam, i do nastepnego ...
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA"
!
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
Dzikuję i ja za świetną zabawę i za nacieranie śnieżkami, no i wogóle za to że się WSZYSCY świetnie bawiliśmy 
KOCHAM WAS BAAAAARDZO
Wszystkim,
zdjątka i filmiki wrzucę jutro bo dziś mam gościa
miło słyszeć że moje wyczyny QLINARNE są akceptowane no i że wczorajszy termos też znalazł całkiem nie małą grupkę amatorów
aaa WIELKIE THX za towarzystwo dla współjadących podziemnym TGV we Stoliycy wieczorkiem
ale se ta QBITKA duuupneła na ziemię hihi
KOCHAM WAS BAAAAARDZO
zdjątka i filmiki wrzucę jutro bo dziś mam gościa
miło słyszeć że moje wyczyny QLINARNE są akceptowane no i że wczorajszy termos też znalazł całkiem nie małą grupkę amatorów
aaa WIELKIE THX za towarzystwo dla współjadących podziemnym TGV we Stoliycy wieczorkiem
ale se ta QBITKA duuupneła na ziemię hihi
Radca Prawny, Mediator
z Klubem Nissana od III.MMIX
z Klubem Nissana od III.MMIX
tak, tak jak przesadziles to mogles miec helikoptersawickas pisze:to jakies lotnicze paliwo
Sprzedam 200sx s13