Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Wolfshade od nas też wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia przepraszam tylko że nie mogłem dojechać ale to piątek i tak się trafiło że do 18:00 w pracy... myślę że teraz to będziecie wspólnie na spoty przyjeżdżać jeszcze raz najlepszego i tak jak słoma pisał gratuluję wyboru ślubowozu
Skoro Azorek narąbał juz drewna na ognisko to trzeba jechać i je spalić
Tak więc 24.09 spotkanie u Azorka
Dodatkowo chciałbym zakomunikować że obowiązki moderatora grupy chciałbym przekazać innej osobie, proponuje na to miejsce Doda myślę że jest odpowiednia osobą na to miejsce
Ps Uwag i protestów nie przyjmuje, Dodo co Ty na to
bonzo pisze:Dodatkowo chciałbym zakomunikować że obowiązki moderatora grupy chciałbym przekazać innej osobie, proponuje na to miejsce Doda myślę że jest odpowiednia osobą na to miejsce
jeżeli nikomu to nie przeszkadza to jestem skłony przyjąć Twoją propozycję Ojcze Dyrektorze
bonzo pisze:obowiązki moderatora grupy chciałbym przekazać innej osobie, proponuje na to miejsce Doda myślę że jest odpowiednia osobą na to miejsce
oj tam, oj tam zaraz awanski to na razie propozycja Ojca Dyrektora a podobno jemu się nie odmawia co do spociku u azorka to się okaże jak impreza rodzinna będzie się rozkręcać ale i tak planuję się urwać i przyjechać do Was dobrze że już nie będę tyle szukał azorkowego domu
słoma79 pstryczek od podgrzewania szyby i półka coś jeszcze bo nie wiem czy się zabiorę no z Poznania pewnie pojedzie Ojciec Dyrektor więc jak nadążysz za nim to możesz się podczepić pod niego
Dodo pisze:no z Poznania pewnie pojedzie Ojciec Dyrektor więc jak nadążysz za nim to możesz się podczepić pod niego
w sztywny hol się zaopatrzę...
[ Dodano: 2011-09-15, 21:04 ]
Ojcze Dyrektorze...chociaż nie wiem kto się teraz odezwie ...to może inaczej...
bonzo nie dałoby rady na forum like'ów jak na facebooku wprowadzić??bo mnie rozwalił Twój post w temacie golfa gtd...a nie chcę tam śmiecić bo i tak niezły syf jest... a tak bym lajknął i byłoby wiadomo o co chodzi
witam i przepraszam za moją długą nieobecność jak na spotach tak na forum ale cały czas w pracy jestem już nie pamiętam kiedy ostatni raz wolne miałem oczywiście przemo i kasia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szkoda że w ym miesiącu tez jeszcze się nie zjawię na spocie ale mam nadzieję że na przyszły miesiąc już dam rade pozdro 4 @ll
słoma79 pisze:bonzo nie dałoby rady na forum like'ów jak na facebooku wprowadzić??bo mnie rozwalił Twój post w temacie golfa gtd...a nie chcę tam śmiecić bo i tak niezły syf jest... a tak bym lajknął i byłoby wiadomo o co chodzi
słoma79 pisze:bonzo nie dałoby rady na forum like'ów jak na facebooku wprowadzić??bo mnie rozwalił Twój post w temacie golfa gtd...a nie chcę tam śmiecić bo i tak niezły syf jest... a tak bym lajknął i byłoby wiadomo o co chodzi
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy na forum i chcę popełnić z Wami spota , ale jeszcze nie wiem czy będę miał wolne. Nowożeńcom również życzę wszystkiego najlepszego.
Czas primery dobiegł końca - nadeszła epoka xtraila