GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
kup Jej podwójnybombel pisze:Nich Bóg widzi moją krzywdęBOMBEEEL ale tu już kurde tak nie jeden wafelek![]()

[ Dodano: 2011-08-25, 17:54 ]
czemu nie, jak rodzice się z nim gdzieś nie wybiorą mogę się po niego cofnąćuleńka pisze:Odmi, weź Patryka ze sobą

[ Dodano: 2011-08-25, 17:55 ]
Powinienem być na trochę, później na 21,00 pojadę po moją, a długo ta zbiórka będzie trwać i w ktorym dokładnie miejscu?? U góry, przy Chrobrymsergiej pisze:Czy inni czlonkoie naszej grupy beda chociaz posrednio uczestniczyc w zlocie polnocnym . Przypominam ze sptykamy sie jutro o godzinie 20.00 na walach chrobrego .

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

Jeszcze raz proszę o kilka miłych słów dla Grzesia!
viewtopic.php?p=161858#161858
dla Was to zaledwie kilka chwil aby coś napisać,
dla niego to wspaniała pamiątka a przede wszystkim coś co może dać kopa do walki o kolejne miesiące a może lata życia!
Liczę na Was! Jest nas na forum ponad 3,5 tysiąca! Działajcie!
JEŚLI KTOŚ SIĘ NIE CHCE PUBLICZNIE UZEWNĘTRZNIAĆ MOŻNA MI WYSŁAĆ PW
viewtopic.php?p=161858#161858
dla Was to zaledwie kilka chwil aby coś napisać,
dla niego to wspaniała pamiątka a przede wszystkim coś co może dać kopa do walki o kolejne miesiące a może lata życia!
Liczę na Was! Jest nas na forum ponad 3,5 tysiąca! Działajcie!
JEŚLI KTOŚ SIĘ NIE CHCE PUBLICZNIE UZEWNĘTRZNIAĆ MOŻNA MI WYSŁAĆ PW

Większość pomyśli, że to jakiś SPAM i może po części tak będzie... Jednak jest to SPAM w dobrej wierze. Uleńka już apelowała i zapraszała was do tematu:
"POMÓŻ SPEŁNIAĆ MARZENIA GRZESIA"
---> viewtopic.php?p=161400#161400 <---
Nie chodzi tu już tylko o pieniążki, które wytrwale zbieramy nie tylko w NZ ale wśród rodzin i znajomych. Chodzi o PARĘ słów ... Tych ciepłych i pogodnych... Wiem, że nie każdy może wspomóc materialnie ale kilka kliknięć przecież NIC NIE KOSZTUJE... Przy okazji październikowego spocika u Grzesia na podwórku chcemy mu wręczyć kartkę z życzliwymi słowami skierowanymi właśnie do niego. Żeby poczuł, że nie jest sam... lub nie jest kolejnych chorym dzieciątkiem, któremu trzeba pomóc. Nie zrozumcie tego źle, ale on jak każdy z nas potrzebuje troszkę uwagi skierowanej tylko do niego. Uwierzcie mi, że na jego buzi rozpromienieje szeroki uśmiech. Pomyślcie jak wam jest miło, gdy przeczytacie coś miłego skierowanego tylko do was

Reasumując...
Jeżeli możecie dorzucić symboliczną złotówkę - będzie to wiele! Jak napiszecie kilka zdań tylko dla Grzesia będzie to jeszcze większy skarb...
Aaaaaa i proszę przekazujcie dalej tę informację

Buziaki!
NaMiBiA ^ ^
Zgadza sięQba86 pisze:Odmi czy czasem nie byłeś w Międzywodziu na weekend? Widziałem chyba Twoją furkę na Wojska Polskiego?

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

- deBestciak
- fanatyk nissana
Co do spotu, jak i kiedy, może będę miał wolne 
bo po lakierowaniu auta napis primera przykleilił na lewą stronę auta i naklejkę jak poprzednio przykleiłem (choć trochę krzywo) pod napisem, a na avku jest jeszcze stary po prawej
teraz jest jakby lustrzane odbicie 

Akurat to jest nieaktualneQba86 pisze: przypomniałem sobie avatara

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

Mike_83 pisze:Moze bycsergiej pisze:hej hej to kiedy jakis spocikproponuje 24 wrzesnia ...wczesniej jestem niedostapny
W moje urodziny
Bluze masz jeszcze?Czy poszla na szmaty do auta?
[ Dodano: 2011-09-12, 10:54 ]
czyli szmata w auciesergiej pisze:bluza jezdzi w nismo

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla