DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Ponieważ cała rodzina po kolei "zawzięła się" na mnie
, muszę przesunąć planowanego spota sobotniego na niedzielę, najlepiej po południu,myślę że tak jak proponował NadiR, spotkajmy się pod Górką Andersa np. o 15-tej, rozdam naklejki i pomyślimy co dalej, moze grill? Ja mojego "olbrzyma" mogę zabrać do autka a kiełbasę zawsze gdzieś się kupi...co myślicie?

Co do Drift Open też byłem
Imprezka
Szkoda tylko, że nie udało mi sie poznać nikogo z Was
Widziałem niedaleko toru kilka Nissanów. Np. jadące razem dwa Nissany 100NX. Też akurat szukałem miejsca do zaparkowania. Byłem czarnym Skylinem. Ciekawe czy to ktoś z Was? Później samochód miałem postawiony na chodniku zaraz koło skrzyżowania gdzie zaczyna się Rakietowa. Jak już zbierałem się do domu, przepuściłem białego Skyline'a który wyjeżdżał z Rakietowej. Kolega uśmiechnął się i podziękował
"Wskoczyłem" za Niego i tak jechały sobie dwa modele Skyline'ów jeden za drugim
Kolegę z białego R32 (lub R33 pewności nie mam
) czasem widywałem na treningach driftu... Czy to nie przypadkiem Kolega Katod?
A co do spotu w niedzielę to z chęcią bym przyjechał, ale już zaplanowałem wyjazd na GECKO CUP do Kamienia Śląskiego.... Wybiera się ktoś z Was? Ja napewno.
Pozdrawiam. Sławek

A co do spotu w niedzielę to z chęcią bym przyjechał, ale już zaplanowałem wyjazd na GECKO CUP do Kamienia Śląskiego.... Wybiera się ktoś z Was? Ja napewno.
Pozdrawiam. Sławek

Na lato: INFINITI G35 COUPE czyli NISSAN SKYLINE 350GT
Na zimę: FORD MAVERICK czyli NISSAN TERRANO II
Do pracy: RENAULT MASTER czyli NISSAN INTERSTAR
Teraz weekend na święte dłubanie przedzlotowe poświęcam.
Następny weekend zlot. Także no way. Skywe ewentualnie, tak jak pisałem, wchodziłby za jakiś czas spocik Wałbrzysko-Dzierżoniowski. Może i Filix się podłączy jak już się z sesją upora.

Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
To jego cywilny wózskywek pisze:Kolegę z białego R32 (lub R33 pewności nie mam) czasem widywałem na treningach driftu... Czy to nie przypadkiem Kolega Katod?
Pozdrawiam. Sławek

Ja właśnie tez na Kamień mam zamiar uderzyć z braciakiem... ale to jutro be wiedział i nie wiem czy na w Niedzielę się pojawię..
Niedziela wkrótce, a widzę że mało chętnych...Pewnie po ogólnopolskim się zobaczymy większą grupą...
Wartburg jakby co zdzwonię się z Wami, chociaż naklejki przekażę...
Skywek z "setkami" próbowaliśmy integracji, ale oni mają swój "squad" i raczej wolą swoje towarzystwo więc to na pewno nikt z "Naszych"
jedyna "nasza setka" to "setka" Gawła 
Wartburg jakby co zdzwonię się z Wami, chociaż naklejki przekażę...
Skywek z "setkami" próbowaliśmy integracji, ale oni mają swój "squad" i raczej wolą swoje towarzystwo więc to na pewno nikt z "Naszych"

Życzę Wam pogody na zlocie. Może wreszcie przyjdzie normalna wiosna a nawet wolałbym latop'xxl pisze:Teraz weekend na święte dłubanie przedzlotowe poświęcam. Następny weekend zlot. Także no way. Skywe ewentualnie, tak jak pisałem, wchodziłby za jakiś czas spocik Wałbrzysko-Dzierżoniowski. Może i Filix się podłączy jak już się z sesją upora.

Jeśli nie wydarzy się nic złego będę w Kamieniu napewno. Jadę czarnym Skylinem z opisu. Numer startowy 3099. Klasa STREET RWD. Tak że nie powinno być problemu ze znalezieniem mnieNadiR pisze:Ja właśnie tez na Kamień mam zamiar uderzyć z braciakiem... ale to jutro be wiedział i nie wiem czy na w Niedzielę się pojawię..

Myślałem, że to może ktoś z Was ale widzę że nieGonia pisze:Skywek z "setkami" próbowaliśmy integracji, ale oni mają swój "squad" i raczej wolą swoje towarzystwo więc to na pewno nikt z "Naszych" jedyna "nasza setka" to "setka" Gawła

skywek, gratulacje za wyniki na gecko cup. Prawie 15 s to nie jest rewelacja natomiast masz nad czym pracować. III m-ce za auto zlotu? Miodzio. Nie mogę się doczekac kiedy zobaczę to cudo. Może nawet się przejedziemy od świateł do świateł. Zobaczę ile zostanę z tyłu bo ja mam czasy w rejonie 16,7 - 17 s. (przynajmniej w serii tak było)
Pozdro
Pozdro
Dzięki wielkie za słowa uznaniap'xxl pisze:skywek, gratulacje za wyniki na gecko cup. Prawie 15 s to nie jest rewelacja natomiast masz nad czym pracować. III m-ce za auto zlotu? Miodzio. Nie mogę się doczekac kiedy zobaczę to cudo. Może nawet się przejedziemy od świateł do świateł. Zobaczę ile zostanę z tyłu bo ja mam czasy w rejonie 16,7 - 17 s. (przynajmniej w serii tak było)
Pozdro

Postaram się zjawić kiedyś na spocie, to zobaczycie sobie autko. A teraz jakby ktoś miał ochotę je zobaczyć, to GHOSTRIDER z Grupy Śląskiej zrobił na Gecko Cup ponad 1000 zdjęć. Na wielu jest też moje autko i nawet ja z "Moją Drugą Połówką"

Pozdrawiam

Mnie dzisiaj wciągnęły prace okołodomowewartburg pisze:Witam Grupo w tą piekną słoneczną sobote
Może jakiś spocik dziś zrobimy z klubowiczami, którzy nie pojechali na ogólnopolski??
Pozdrawiam

Powiem szczerze, że ja to najchętniej w tygodniu tak koło godziny 18-tej bym się z Wami gdzieś spotkała....jak stoicie z czasem w tygodniu, jeśli sie nie da zorganizujemy się w weekend.
No i po zlocie. Kto ni był niech żałuje mi to bardzo. Od piątku chodzę zachrypnięty od śpiewania pod Kaszubem. Morze alkoholu i niesamowita atmosfera. Najlepszy zlot na jakim byłem.
Ponadto:
Pomiar Gtechem wykazał w kilku próbach najlepszy pomiar 0-60 mph 7,3 s. ET na poziomie ok 16 s Hamownia 154,2 kunia oraz 182 Nm. Jest nad czym pracować do następnego zlotu bo byłem o krok od pudła w klasie Street tuż za grzebniętą Primą Neptuna.
Pozdro dla NadiRa, który niestety przedwcześnie musiał opuścić nasze lokum. To co teraz może jakiś local spot? Trzeba Wam poopowiadać co się działo ( jak już ustalę co robiłem w nocy z piątku na sobotę
).
Pozdro 600
Ponadto:
Pomiar Gtechem wykazał w kilku próbach najlepszy pomiar 0-60 mph 7,3 s. ET na poziomie ok 16 s Hamownia 154,2 kunia oraz 182 Nm. Jest nad czym pracować do następnego zlotu bo byłem o krok od pudła w klasie Street tuż za grzebniętą Primą Neptuna.
Pozdro dla NadiRa, który niestety przedwcześnie musiał opuścić nasze lokum. To co teraz może jakiś local spot? Trzeba Wam poopowiadać co się działo ( jak już ustalę co robiłem w nocy z piątku na sobotę

Pozdro 600
pewne jest to że razem ze wszystkimi śpiewałeśp'xxl pisze:Trzeba Wam poopowiadać co się działo ( jak już ustalę co robiłem w nocy z piątku na sobotę).

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Witam
może ktoś z was będzie zainteresowany imprezą która odbędzie się u nas viewtopic.php?t=2844
Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze o PW, posta lub co wam przyjdzie do głowy
może ktoś z was będzie zainteresowany imprezą która odbędzie się u nas viewtopic.php?t=2844
Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze o PW, posta lub co wam przyjdzie do głowy
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Gonia a o tej mojej imprezce którą organizuje dogadasz się jakoś z grupą. Twoje autko akurat ładnie wypicowane jest i ładnie by wyglądało na płycie.
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Jestem całkowicie Za. A co do naklejek jak spot nie wypali to skontaktuję się z Tobą Goniu.Gonia pisze:Właśnie mam propozycję (nie do odrzucenia) SPOT: NIEDZIELA, GODZINA 11-ta, PARKING PRZY UL.MICKIEWICZA, co Wy na to? Chętne pozbyła bym się naklejek
Był Wartburg 1.3 '91 58KM
Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm

Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm

wartburg pisze:Jestem całkowicie Za. A co do naklejek jak spot nie wypali to skontaktuję się z Tobą Goniu.Gonia pisze:Właśnie mam propozycję (nie do odrzucenia) SPOT: NIEDZIELA, GODZINA 11-ta, PARKING PRZY UL.MICKIEWICZA, co Wy na to? Chętne pozbyła bym się naklejek
No ja w każdym razie będę czekać na WasIvanH pisze:Powinienem podjechać![]()