Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Tak mysle sobie w sumie daleko na przyszlosc ale.. jak juz bedzie spotkanie nasze grillowe o czym gadalismy to bysmy wtedy zrobili spotkanie w sobote co ? zawsze kto bedzie chcial bedzie mogl spokojnie do niedzieli zostac ?:D
moje zdanie jest takie że sobota może nie wypalić, każdy ma zazwyczaj jakieś sprawy do ogarnięcia po całym tygodniu w pracy.
oczywiście dostosuje się do całej reszty grupy stołecznej
radziejwwl pisze:Tak mysle sobie w sumie daleko na przyszlosc ale.. jak juz bedzie spotkanie nasze grillowe o czym gadalismy to bysmy wtedy zrobili spotkanie w sobote co ? zawsze kto bedzie chcial bedzie mogl spokojnie do niedzieli zostac ?:D
Coś czuje ze niektórzy jak zaczną w piątek wieczorem to skończą w niedziele wieczorem
bombel pisze:mozna zaczac w piatek i skonczyc w niedziele
... ja tam bym zaczął w czwartek...
Wtedy na pewno będę do piątku rano...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
Ja muszę zbudować męski CAI... z wielkim stożkiem...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
14.03 tak ale 15.03 nie dam rady... będę w Bełchatowie...
Przykro mi może w następnym m-cu... dam radę...