Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
chciałem wrzucić filmiki z 2 spota ale jest zonk bo w najgorszej rozdzielce się jakoś nagrało hmmm.ale i tak było rodzinnie pozdrawiam przybyłych klubowiczów i tu i tam...
No kiler objechał vixo a Maro podobno dostał od vixo ze 4 długości a czasy na ogólnopolskim robił z Kilerem podobne.Więc albo vixo trema zjadła trochę albo Kiler na D czuje się jak u siebie
Killer jak wyjebie to nie ma ch*()&ja we wsi
Chociaż raz na równi dojechaliśmy do mety akurat wtedy gdy miał największy falstart
Generalnie nie jest źle
Szkoda, że opon nie miałem
Najlepsze było to, że po 3 przejeździe doszło do mnie, że odcinkę mam wyżej niż zaczyna się czerwone na liczniku
ja już zmuszona zostałam dużo wcześniej do wypełnienia tych ankiet
[ Dodano: 2013-09-24, 12:28 ]
...ale głosujcie bo niektóre projekty jak dla mnie w ogóle na tej liście nie powinny się znaleźć są rzeczy ważne i ważniejsze ! Zajmie Wam to tylko chwilę
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
vixo Ponoć miałeś oponki itd, co z twoim VE czy jeszcze się nie wczułeś my z killerem byliśmy na zlocie równi bo nie miałem dokończonego auta ale teraz losy by się na pewno inaczej potoczyły no ale rozstrzygniemy to jak wpadnę do Łodzi
No wpadajcie trenujcie Vixo ze 170 kuca fura ma hehe Ryczy ładnie ale sprawdźcie czy zmienna faza w ogóle się załącza bo dla mnie auto powinno zapitalać i 200 kuca generować ale nie załamuj się i na hamkę jedźcie
VE w P10 powinno robić <15,5s na ćwiarę co daje kilka długości na + względem Killera.