Widzę, że nastały duże zmiany.
[ Dodano: 2009-12-17, 00:45 ]
Nie działa galeria zdjęć!

Przynajmniej u mnie nie działa, nie można kliknąć na nią.
Kazul pisze:Cześć wszystkim, mam taki mały interes (to już nie moja wina powiedział lekarz).
Byłem wczoraj odebrać szwagra z Futury ok godziny 21.30 i jak się okazało sporo ludzi na tamtejszym parkingu i rondzie slajduje. Za dużo tam przestrzeni nie ma i słupków pełno ale chętnych było sporo.
A teraz pytanko, znacie na terenie Wroclawia, ew. najbliższych okolic miejsce, gdzie można by troche się poślizgać samochodem, tak by nikomu to nie przeszkadzało oraz nie stwarzało niebezpieczeństwa dla osób postronnych?
Eh, sory ze tak pozno ale na wyjazdach bylem;) Spocik zawsze chetnie, teraz siedze mniej wiecej na miejscu wiecp'xxl
PostWysłany: 2009-12-17, 22:23 Temat postu:
Obojętnie. Zobaczymy w jakim tonie się Filix wypowie.
Pamietam z czasow jak studiowalem we wro ze jezdzilismy pod most milenijny, na magnolie i chyba najczesciej spotnaniczne upalanie glownymi, wieczorkiem jest pusto;)Kazul
PostWysłany: 2009-12-18, 08:55 Temat postu:
A teraz pytanko, znacie na terenie Wroclawia, ew. najbliższych okolic miejsce, gdzie można by troche się poślizgać samochodem, tak by nikomu to nie przeszkadzało oraz nie stwarzało niebezpieczeństwa dla osób postronnych?