GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
Saffira pisze:nie lubie bo hałas smród tłoczno i wszystko nie po mojemu/nie w moim stylu
A ja jakoś się przyzwyczaiłem:P
Jeśli w przyszłym tygodniu to postaram się wpaść, nie wie ktoś może kiedy wiosnę zapowiadają?
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/48114 ->Nismo na PJ
Y10 -> Skyline Combi:)
Y10 -> Skyline Combi:)
- sergiej
- fanatyk nissana
nie martw sie nikt cie nie pogoni ...bo nasz klub nie jest tylko dla posiadaczy nissanow ...auta sie zmieniaja a ludzie nie ...
[ Dodano: 2010-02-10, 08:08 ]
cisza cos w naszym temacie ...psujecie sie klubowicze ...a ja dzisiaj jak spojrzalem na swoje nyske to tak sobie pomyslalem ze kapiel by sie jej przydala ...co powiecie na klubowy wypad na myjnie
termin do ugadania ...chociaz mi weekend raczej nie pasuje ...ale ktores popoludnie moze
co wy na to
kochanie swoje autka 
[ Dodano: 2010-02-10, 08:08 ]
cisza cos w naszym temacie ...psujecie sie klubowicze ...a ja dzisiaj jak spojrzalem na swoje nyske to tak sobie pomyslalem ze kapiel by sie jej przydala ...co powiecie na klubowy wypad na myjnie

No przecież mamy piękną zimę jakiej nie było od lekko patrząc 20 lat. Tak długo śnieg dawno nie leżał. Cudownie, życ nie umierac.odmi pisze:Podobno w połowie marcaPlawgo pisze:nie wie ktoś może kiedy wiosnę zapowiadają?
Jak pisała bodajże Ula można się nieźle poślizgac. Ja już zapomniałem kiedy ostatnio tak się ślizgało po Wojska Polskiego i nie tylko.
1. Sergiej - 4 szt. białe
2. Saffira- 2 szt. czarne
3. odmi- 1szt biała (mała i wewnętrzna)
4.
5.
6.
Sergiej dobrze napisałem, bo nowi nie wiedzą jakie są. Nie ma być taka na całą szybę jak Twoja była
i przyklejana na szybę od środka, bo w gwoli ścisłości, są jak dawniej
wewnętrzna na szybę i zewnętrzna na karoserię, czy coś się zmieniło 
2. Saffira- 2 szt. czarne

3. odmi- 1szt biała (mała i wewnętrzna)
4.
5.
6.
Sergiej dobrze napisałem, bo nowi nie wiedzą jakie są. Nie ma być taka na całą szybę jak Twoja była

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

- sergiej
- fanatyk nissana
przypominam ze istnieje regulamin krotki bo krotki ale isnitnieje mozna go w pierwszym poscie tego tematu przeczytac ... takze poki co zbieram zamowienia a naklejki i tak bede rozdawal osobiscie ...to chodzi o to ze musimy z innymi modami okreslic jak ma wygladac produkcja orientacyjnie wiec poki co robie liste ...a naklejki nie szybciej niz za miesiac wiec jesszcze co niektorzy beda mieli szanse sie zaprezentowac ...i w nasze laski wkupic ...tak jak niektorym osobiscie mowilem jako moderator musze zaakceptowac przyjecie do grupy jak i rozdawania naklejek