...już dawno odpisałemJastrząb pisze:Hahkuh pisz co i jak w sprawie silencera

viewtopic.php?t=9548
Ziomek - Ty mnie nie strasz!Jastrząb pisze: Może Bóg mnie kocha i jednak pojadę
...po 2x0,7 jestem w stanie wystroić wiele rzeczy - o skillach nie wspomnęFenr1r pisze:P.S. Wyposażony jest ktoś może w SWR-miarkę i najlepiej skilla w strojeniu antenek?
Właśnie, na którą?Hahkuh pisze:...niedzielny spot aktualny? Jeżeli tak, to na którą
W jakiej godzinie? Pieszo czy primką?Hahkuh pisze:PS: Fenr1r widziany wczoraj na Dworcowej
Czyli, że wystroisz mi antenę na piękne SWR=1.0 ?Hahkuh pisze:...po 2x0,7 jestem w stanie wystroić wiele rzeczy - o skillach nie wspomnę
...ale będę autem więc lipa
...PrimkąFenr1r pisze:W jakiej godzinie? Pieszo czy primką?Hahkuh pisze:PS: Fenr1r widziany wczoraj na Dworcowej![]()
"słuchaj: dzisiaj będziesz współpracowała z Presidentem - ZROZUMIANO?!!"Rayan pisze:podobno nowych anten nie trzeba stroić... tak mi jeden antenowiec powiedział... i w sumie udowodnił... podłączył cacko i pokazało że jest idealnie.
trzeba tylko antenie powiedzieć albo pokazać z jakim radiem będzie współpracować
...mam to samo w Micrze z przodu - na spocie podpowiem Ci co zrobićFenr1r pisze:Obstukałem młotkiem po omacku i na nic się to zdało. Mam nadzieję, że tarcza się nie zwichrowała, bo klocka to raczej już tam nie macholera jasna, jak pech to pech...
pewnie ze takHahkuh pisze: Pozdro Sajmooon! Słusznie, iż się ukazałeś w naszych stronach
...czyli niedaleko - jak coś będziecie strugać z Mańkiem, to dajcie znaćFenr1r pisze:Żiżki